РЕЦЕПТИ И РИТУАЛИ НА ЕКАТЕРИНА ОТ ДЖЕРМАН

При проблеми с децата

По 1 малко зрънце тамян се слага във всяка от обувките под стелките, в джобовете, в дома.

Във вряща вода се поставя щипка сол и щипка захар и се казва: Както се изпарява водата, така да се изпарят нежеланието му да учи и лошите отношения, които създава. Както не можем без сол и без захар, така да ни съпътстват само хубави неща.

Може да се прави и за хора, с които нямаме пряк контакт.

За пиянство и други пороци на членовете на семейството

Хриле от риба се нанизват на червен конец и конецът се прави във вид на кръг, така че да пружинира. Застава се с гръб към основния прозорец на дома и се продължава да се пружинира с хрилете на рибата, като се пожелава да не се повтарят пороците /казва се точно какви са те/ на членовете на дома. По 3 нощи всеки от споменатите лица преспива под тези хриле и след това се хвърлят в течаща вода.

Молитва на майка за пари

Взимате чаша с вода и казвате: “Да дам сила, обич и светлина на моята душа, на моите деца и там, откъдето парите мама ще донесе. През дим, облаци и дъждове да вървят моите врагове.”

Пали се църковна свещ и 8 капки от восъка на свещта се капват върху малко парченце хляб. Троха от този хляб се завива в нещо черно – плат, конци и т.н. След това се слага в бяла дъвка /със захар да е дъвката/. След това се слага в торбичка за бижута и се носи 7 дни от човека, който се е молил. След това се изхвърля в течаща вода. Останалото парче хляб да стои там, където е правен ритуалът, тъй като той носи много сили, много успехи, спокойствие, потенциал. Стои там, докато не дойде идея на самия човек какво да прави с него.

При проблеми

Малки парченца сурово месо – не повече от просено зърно, се хвърлят пред офиса, пред дома или на кръстопът с пожелание за нещата, които искате да ви се случат.

В чашка с вода гледате и се молите: Колкото капки има в чашата, толкова радости, късмет, успех, благополучие и т.н. за моя дом, за моето семейство, а вие, врагове /не се казва думата “врагове”, а само се пише на листа/, да пожънете това, което сте посели. Водата се хвърля на кръстопът или пред дома.

Когато сънувате лош сън

Ако сте сънували лош сън, пуснете вода от чешмата и гледайки в струята, кажете: “Както водата тече и се оттича, нека така да изтекат моите проблеми.”

Слагате си краката в солена вода и в нея малко парченце черен конец. Когато изстине водата, махаме краката си от водата, но не ги бършем. Процедурата може да повтори и след това на дясната пета на крака се слага листо от мушкато. Водата се изхвърля в канала.

Рецепта за избелване на пети и лице, за изгоряло

Един метър пръчка от млад бъз се обелва кората и се слага в сгорещена мазнина /или зехтин, или несолена свинска мас/. След това се добавя восък колкото дъно на чаша. Мазнината трябва да бъде 1 литър. Може да се добави и 5 -6 зърна тамян. Сместа ври докато остане наполовина. Прецежда се и е готово за употреба.

За косопад

2 суп. лъж. Тривитаминал/комбинация от витамини А, Е и /, 2 -3 капки газ, 1 суп. лъж. несолена свинска мас, 1 суп. лъж. Оцет, 1 суп. лъж. Ракия и 1 жълтък се смесват и се мажат корените на главата.

За контакти с Екатерина: 0881 343 300 и 0891 17 11 23