СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ РУСКИ ЯСНОВИДЕЦ МЕХДИ ОТГОВАРЯ

mehdi1Скъпа редакция,

Скъпи Мехди,
Обръщам се към Вас след промяна у моя син. До ІІІ клас беше добро, талантливо и умно дете. След това започна да се променя към лошо. Опитва се да ме души, причинява ми различни болки, отговаря грозно, говори като хулиганин.

Стигна до лоши приятели и полицията. Моля Ви помогнете ми, г-н Мехди. Молитвите не ми помагат.

Скъпа, майчице!

Във възпитанието на детето най-важна роля играят родителите, след това учителите и накрая приятелите. Вашият син страда от липса на внимание. Глезили сте го и сега той е в пубертета и е съвсем естествено да се влияе от приятелите си. Гледайки снимката, не мога да кажа нищо добро, защото виждам в бъдещето му само лоши навици. Той ще продължава да Ви измъчва, да руши здравето и нервите Ви. Но, никой не може да помогне на детето, освен майка му. Вашата любов е най-силното въздействие. Сега все още имате възможност да промените съдбата на сина си, а ако не го направите, резултатът ще бъде изключително лош.

Какво можете да направите? Първо, станете приятел на детето си. Постарайте се да го разберете, интересувайте се от неговото мнение от нещата, които представляват интерес за него. Второ, не му се карайте и не го наказвайте, не го наричайте с лоши думи. По този начин ще го накарате да Ви уважава. Обяснете на момчето, че Бог вижда какво прави и може да го накаже за нещата, които прави. Молете се, молете Бог да Ви помогне. Трето, обяснете на Г. на разбираем език кое е лошо, кое е добро и какво ще се случи, ако той продължава в този дух. Четвърто, изолирайте го от лошите му приятели. Опитайте се да ангажирате времето му, запишете го на някакъв спорт, който ще му хареса. Не пестете нито сили, нито пари.

Разбирам, че ще Ви бъде трудно да направите всичко това, но изход има. Ако прецените, че е нужно, дори се преместете да живеете на друго място. Синът Ви още е съвсем малък и сам не разбира, че всичко това може да свърши. Вашата помощ и подръжка са му изключително нужни.

Желая Ви успех, здраве и щастие!

Ваш приятел, Мехди.

Уважаеми Мехди,

Моля те да ми отговориш на следните въпроси:

1. От много години имам проблем със слуха. Кармично ли е и ще се излекувам ли някога?

2. Ще си намеря ли добра, платена, постоянна работа и кога ще стане това?

3. Мечтата ми е да живея в къща. Ще се осъществи ли това мое желание?

4. Ще бъда ли до края на живота си с моята съпруга?

5. Имам усещането, че късметът ми е вързан, нещата не вървят гладко. Така ли е?

Бог да Ви благослови!

С уважение,

Б. К., Варна

Скъпи, приятелю Б.!

Много болести са лечими, но във Вашия случай пречи не толкова заболяването Ви. Вие не сте уверен в себе си, нямате самочувствие. Трябва да се очистите от негативите. Виждам, че ще бъдете със съпругата си. Що се отнася до работата, просто трябва да изчакате малко и най-важното – да промените живота си и професията си. След четири години ще живеете там, където искате. По повод заболяването Ви – има различни видове тренинги, медитация и молитви. Нужно е да укрепите вярата си и да повярвате в чудесата, защото те наистина се случват. Волята Божия е над всичко. От Вас се иска само да се движите в нужната посока, да сте позитивно настроен, да имате вяра и надежда и всичко ще се оправи.

Болестта Ви не е свързана с кармата. Възпалението, което Ви мъчи, ще се подобри, ако програмирате мозъка си и се настроите за излекуване. Проблемите Ви със слуховия апарат ще преминат и ще чувате по-добре.

Желая Ви успех!

Ваш приятел, Мехди!