СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ РУСКИ ЯСНОВИДЕЦ МЕХДИ ОТГОВАРЯ

Уважаеми Мехди,

Обръщам се към Вас с голямо уважение и предварително Ви благодаря.

mehdi1Казвам се В. Н. П., на 62 години съм и работя в Гърция. Ето и моите въпроси:

1. До кога ще работя в Гърция? Сама ли ще доживея старините си или ще си намеря другар в живота. къде ще живея? Как съм със здравето? Имам камък в жлъчката, ще имам ли проблеми, ако не се оперирам?

2. Синът ми е на 43 години. Казва се С. И. Стоянов, роден е на 30.10.1965 г. и е разведен. Ще намери ли жена, с която да заживее за цял живот. Ще има ли проблеми между него и брат му? На 13 март 2009 г. С. има дело. Ще го спечели ли?

3. Малкият ми син се казва Г. И. С. Роден е на 3.04.1976 г. От 8 години живее с приятелката си без брак. Кога ще сключат брак и ще бъдат ли щастливи? Ще имат ли деца? Г. ще си намери ли работа?

4. Приятелката на Г. се казва Т. Д. В. Родена е на 29.10.1983 г. Какво виждате за нея?

Очаквам с нетърпение Вашия отговор.

В. П., Гърция

Скъпа В.,

В момента най-важното за Вас е да се погрижите за здравето си. На първо място трябва да отслабнете. Не Ви говоря като лекар. Виждам проблеми, свързани с кръвоносните съдове, атеросклероза, болки в колената, проблеми с кръвното налягане, както и малки камъни в жлъчката. Ако отслабнете, приемате повече течности и пиете повече течности, както и ако се откажете от месото, хляба и сладките неща, болестта ще Ви напусне и ще се чувствате много по-добре. Ако обаче, не направите тези неща, в бъдеще виждам проблеми със зрението. Щом направите всички тези неща, които Ви изброих, ще се появи и човек, с когото ще бъдете заедно до края на живота си.

Синът Ви С. има лоши навици и е в лоша компания. Тези два фактора влияят пряко на съдбата му. Съдът също ще окаже сериозно влияние на съдбата му. Важно е да помни, че когато човек вземе пари назаем, е длъжен да ги върне. Молете се за по-големия си син. Моят съвет към него е напълно да промени начина си на живот, иначе никога няма да създаде семейство.

Г. ще живее с Т., защото енергиите и на двамата си подхождат. Т. има проблем – прекалено високо самочувствие. Затова тя понякога не може да разбере Г. Тя иска да е център на вниманието и да бъде известна. Само любовта ще спаси тяхната връзка. И един съвет към Вас В. – не се бъркайте в отношенията им. Те са големи хора и трябва сами да решават съдбата си.

Ваш приятел, Мехди

Здравейте мила редакция,

Скъпи Мехди,

Много отчаяно се нуждая от твоята помощ. Казвам се Н. Г. П. Родена съм на 29.04.1978 г. Моите въпроси към теб са: Ще се съберем ли отново с приятеля ми? Мога ли да направя нещо, за да си го върна, защото много го обичам и не мога да живея без него?

Моля те Мехди, помогни ми.

Ще чакам с нетърпение отговора ти.

Предварително ти благодаря.

Здравейте уважаема моя!

Благодаря за въпроса, на който бързам да дам отговор.

Скъпа Н.,

Нещата в живота отминават и нищо не може да се върне обратно. Разбирам, че измъчвате и наистина обичате този човек. Но той не е смисълът на живота Ви!

Вие трябва да създадете семейство и да родите деца. Обичате много С., но не виждам той да има същите чувства към Вас. Той има свой живот, свои развлечения и има връзка с момиче на около 22 – 23 години. Освен това, С. употребява забранен вид цигари или по-скоро леки наркотици, но не трябва да пиша за това.

Вие Н. съвсем скоро ще построите своето бъдеще, но не бива да губите времето си в тежки мисли и мъка по С. Със сигурност мога да Ви кажа, че дори и да си го върнете с помощта на някаква магия, с това само ще навредите както на себе си, така и на него и пак няма да бъдете заедно. Ако се доверите на магове и магьосници, Ви очаква още по-голяма мъка, защото С. отново ще се върне към своите приятелства и развлечения, а Ви ще бъдете още по-самотна.

Затова, моля Ви, мислете за себе си, за своя живот, обичайте и уважавайте себе си, вярвайте в Бога и съдбата ще Ви дари с щастие. Ще се омъжите за мъж, който е малко по-голям от Вас. Той ще Ви обича и ще се грижи за Вас.

С уважение,

Мехди Ибрахим Вафа