СЛЪНЧЕВАТА АКТИВНОСТ ВЛИЯЕ НА СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ

Йорданка Николова

Това води до храносмилателни смущения, не яжте мазнини, за да нямате проблеми

– Господи, има засилена слънчева активност. Ти какво би ни препоръчал и опасно ли е за нас?

– Повишената слънчева активност провокира във вас активността на слънчевия сплит, оттам – храносмилателни смущения, съпроводени с неравномерна храносмилателна активност, затова е добре да се избягват белтъчини и животински мазнини до два месеца, КАКТО И ИЗОБЩО ХРАНИТЕЛНОТО ПРЕТОВАРВАНЕ. Пийте чиста вода и айран със сол, избягвайте алкохол и цигари – те сега се преработват по-трудно!

ПАЗЕТЕ СИ ОЧИТЕ И ГЛАВАТА НЕ САМО ОТ ПРЯКО, НО И ОТ НЕПРЯКО СЛЪНЦЕ. ЧЕСТО СИ ОБЛИВАЙТЕ ТЕЛАТА С ВОДА, ЗА ДА СЕ СВАЛЯТ МАЛКИТЕ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ, НОСЕНИ ОТ СЛЪНЧЕВИТЕ БУРИ.

Сънливост и безсъние едновременно ще са чести симптоми в тези 2-3 месеца, поради въздействие върху централната нервна система.

Бъдете бдителни и при тежки симптоми търсете помощ. Бъдете и емоционално устойчиви, защото и СТРЕСЪТ Е АКТИВИРАН не само от климатичните и слънчеви промени, освен това и НОВАТА ИЗУМРУДЕНА ЕНЕРГИЯ ДЕЙСТВА ДРАСТИЧНО ПРИ ЗАКОСТЕНЕЛИ РАЗБИРАНИЯ, ИНАТ, ГНЯВ, ЗЛОБА, ВЛАСТОЛЮБИЕ – ТОВА ЩЕ ЗАДЪЛБОЧИ СЪРДЕЧНИТЕ И МОЗЪЧНИ ИНСУЛТИ И СРИВОВЕ!

Информацията е от 8.08.10 г.