СТРАХЪТ Е ЛИПСА НА ВЯРА И ЛЮБОВ

– Днес бях поканена от мои приятели. Отидох с малко закъснение – точно като си казваха „Отче наш“. Толкова пъти съм слушала, казвала и чела тази молитва, но сега за пръв път в мен просветна „червена лампичка“ на думите „… и не види нас в изкушение, а избави ни от Лукавия“. Замислих се какво означава това – означава, че аз имам страх от изкушението, което пък означава, че нямам Вяра, а така и Любов – нито към себе си, нито към другите, т.е. към Теб?

– Така е дете,

ИЗКУШЕНИЕТО ИЛИ ГРЕХЪТ СА ВИД ОТРИЦАНИЕ НА ПРИТЕЖАВАЩИЯ ГИ,

а това е

ЛИПСА НА ЛЮБОВ И ПРОШКА

и означава, че

вие не приемате тези качества с Любов, т.е. вие не сте в Любовта.

– Осъзнах също, Господи, че когато Те моля за Сила, аз всъщност не се обичам, защото не вярвам в Теб – ти, който си Силата безкрайна на Любовта?

– Дете, дете, когато вие СТЕ на предела на своите Сили, то ВИЕ си слагате ГРАНИЦА, която поради съпротивлението на РАЗУМА не можете да преодолеете, но КОГАТО СИ СПОМНИТЕ, ЧЕ СЕ ОБИЧАТЕ, КАТО МОЕ ТВОРЕНИЕ И ЧАСТ ОТ МЕН И ЗАТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗДРАВЕ, РАДОСТ, ЛЮБОВ, ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ, ДОМ…. и всичко друго, тогава и ще ОТВОРИТЕ СВОЯ БОЖЕСТВЕН ПОТЕНЦИАЛ, т.е. ще ми ПОЗВОЛИТЕ Аз да извърша ЧУДОТО във вас, което е и ваша изконна способност и сила, чрез връзката ви с Мен!

АМИН!

– Дали е добре да спорим?

– Дете, дете, ДОБРЕ Е ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА – всеки от СВОЯ ъгъл и правота, за да може ИСТИНАТА да даде СВОЯ ПЛОД И ТАКА ТЯ, ИСТИНАТА, ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА, КАКТО В ЕДИНИЯ, ТАКА И В ДРУГИЯ, ЗАЩОТО всеки е видял ЧАСТ от нея, но това да става БЕЗ ОСЪЖДАНЕ И БЕЗ ОЧАКВАНЕ – истината да блесне ВЕДНАГА!

САМО ТАКА ЧОВЕК ВЪРВИ смело напред към Мен,

а Аз Съм Истина,

Аз Съм Вяра,

Аз Съм Любов-

ваш Отец и св. Син и св. Дух

АМИН.

Информацията е от 13.06.10 г.

Йорданка Николова