Слънцето ще започне да изгрява от Запад, България ще се премести в Южното полукълбо

Бранимир Добрев – наблюдател на “2012”

С наближаването на 12-тата планета – Нибиру – основният признак ще бъде все по-ярко червеният цвят на небето. Както се пише в древните писания, придружаващите луни в опашката на планетата ще образуват кръст и това ще бъде ясен знак хората да вземат спешни мерки за спасяването си в безопасни места. Градовете трябва да се напуснат и да се намерят убежища в селски местности, близо до дърва, вода и възможност за обработване на земя, тъй като основното преживяване оттук нататък ще бъде свързано с възможността да задоволяваме нуждите си.

Основен показател за приближаването на Нибиру са зачестилите неочаквани промени на времето, земетресенията – островите Самоа, Гуам, Хаити. Изригвания на вулкани и засилване дейността на стари като в Хаваите, Йелоустоун и Аляска в САЩ, Етна в Италия, Камчатка и др. Все по-често и по-ясно се вижда Второто слънце.

В момента човечеството се намира в края на 6-та степен на опасност.

Когато Слъцето, Земята и Нибиру образуват т.нар. златен триъгълник, преминаваме в 7-ма степен на опасност и оттук нататък до обръщането на полюсите и тоталната катастрофа на Земята остават няколко седмици.

Земните плочи ще започнат активно да се разместват и ще последват катастрофални земетресения

по линията Сан Диего – Калифорния, разлома Ново Мексико, Канада, Гърция – Турция, Червено море и Африканския разлом в Кения, Карибските острови, Лондон, Австралия, Индонезия и Япония. Ще избухнат вулкани в много части на света, ще духат урагани със скорост над 400 км, ще се образуват огромни цунамита, които ще залеят на много километри крайбрежията, ще бъдат разрушени всички комуникации – пътни, въздушни и космически и… Земята ще спре своето въртене.

Ще настъпи 3 дни мрак в Северното полукълбо и 3 дни светлина в Южното и на 6-тия ден

Слънцето ще започне да изгрява от Запад.

Земната карта тотално ще се промени като Северният полюс се премести в Бразилия, а Южният – в Индия, която ще потъне.

България ще се премести от Северното в Южното полукълбо.

Изригналите вулкани ще предизвикат закриване на Слънцето за 25 години и ще настъпи полярна зима. АПОКАЛИПСИС…

Правителствата знаят какво ни предстои, но за съжаление истинската информация се укрива от средствата за масова информация. Нашата цел е да информираме хората и да ги посъветваме ДА СЕ ПРИГОТВЯТ.