ТУК СА МОЩИТЕ НА ЙОАН ПРЕДТЕЧА

Йорданка Николова

Цяла глава няма никъде, защото е разделена на четири части, където е разнесено учението на Светлината

– ЧЕСТИТО ПРЕОБРАЖЕНИЕ, ГОСПОДИ!

В този ден Твоят Син Исус пред трима свои ученици е показал своя божествен произход.

Освен това, народът ни вярва, че от този ден св. Атанасий отива да доведе зимата.

Не знам, как точно им е доказал божествения си произход, но си мисля, че просто е засиял, а тялото Му е станало ПРОЗРАЧНО ДО НЕВИДИМО от Светлина?

– Да, така е дете. По този начин Той подкрепи думите си с Дела, за да се укрепи човешката Вяра, която е дело САМО НА СЕТИВАТА – НЯКОГА И ДОСЕГА, но идва времето, когато Вярата ще е в сърцата, а не в СЕТИВАТА и така

ХОРАТА ЩЕ УКРЕПЯТ ВРЪЗКАТА СИ С МЕН, НЕ ИЗИСКВАЙКИ УВЕРЕНИЯ, т.е. ДОКАЗАТЕЛСТВА

за това, че Аз Съм винаги с вас, до вас и във вас. Скоро човешкият материален Свят ще сложи край на точка първа от своето развитие и от МАТЕРИЯТА ЩЕ ПРЕМИНЕ КЪМ ДУХА, т.е. към Енергията и ИСТИНСКАТА връзка с Мен.

– На фона на тези необичайни и величави, даже епохални открития на костите на св. Йоан Кръстител на 28.07.10 г. в нашите научни среди се разгоряха ожесточени спорове дали наистина тези мощи са негови, защото по Света вече има 2 негови глави, както и 19 пръста и две десни ръце, 7 части от челюстта му…

Според мюсюлманите главата му е в джамията Уммаят в столицата на Сирия. Католиците вярват, че цяла глава има в римската църква Сан Силвестро Ин Капите. Четинският манастир в Черна Гора пази дясната ръка на светеца, но в двореца Пот Капъ (Истанбул) също имат претенции да съхраняват десницата на св. Йоан Предтеча…

Бих попитала кои мощи са негови, макар че има лесно – ако се направи ДНК анализ на всички, ще се разбере кои от тях са на един човек и кои не, оттам насетне ще гадаят други.

Лично аз не се и съмнявам, че намерените на о-в Свети Иван, където от стари времена е имало манастир на името на Йоан Предтеча, са истинските негови мощи, но все пак дали е така, Господи?

– Дете, дете, Аз вече казах, ТУК Е ИЗВОРЪТ ЖИВ НА СВЕТЛИНАТА, откъдето тръгна Учението за нея и всички нейни Войни и защитници. Не случайно и мощите на Йоан Предтеча тук намериха своя покой, в този Храм, който бе и на Бог Хелиос ОЩЕ ОТ ДРЕВНОСТТТА, така

ТУК СА НЕГОВИТЕ МОЩИ!

– А КЪДЕ НЕ СА тогава?

– Цяла глава НЯМА НИКЪДЕ, защото ТЯ, ИСТИНСКАТА, Е РАЗДЕЛЕНА НА 4 ЧАСТИ и те са съхранени в 4-те краища на Света, КЪДЕТО Е РАЗНЕСЕНО УЧЕНИЕТО НА СВЕТЛИНАТА.

Да, в Сирия има, но една четвърт – лява теменна част, втора четвърт има във Франция (все още не е открита) – дясна теменна част, трета четвърт – лявата буза е в България, четвърта – в Алтай (също не е открита).

Така е и с ръцете – тук, в България, има два пръста – показалец и среден. Палец и кутре – в Четинския манастир, където Йоан Кръстител се е обучавал в наличния тогава Храм на Слънцето.

– А тези в римската църква и Истанбул?

– Там НЯМА негови кости, те са на друг светец (в Истанбул) – на свети Дамян и Кузма, но притежаващите ги не знаят това.

– В намерена наша мощохранителница е намерена и благодарствена табелка към Тома – съхранил мощите. Не знам, но в онези времена нито Исус, нито пък Йоан Кръстител са били това, което са за нас сега – тогава те са били секта, ерес. Защо и какъв ритуал е било това да се разчленяват телата и да се разнасят костите? Честно да си кажа, не го приемам и дори потръпвам…, но това явно и тогава, и сега дава упование на хората?!

Та какъв е този ритуал и защо?!

– Всъщност, дете, пак опираме до МАТЕРИАЛНОСТТА на Вярата на човека ДОСЕГА. Тези и всички други кости се изравят 7 години след полагане в земята.

ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ САМО ТЛЕННОСТА ИЛИ НЕТЛЕНННОСТТА, ДОКАЗВА СВЕТОСТТА НА ПОГРЕБАНИЯ.

Но Истината за този ритуал идва от древността – вашите прародители, траките, са разчленявали трупа на 9 части, чрез което са уважавали 8 посоки на света(4 ОСНОВНИ И 4 ПОДОСНОВНИ)+ 1 БОЖЕСТВЕНА, ТАКА ЧАСТИТЕ СА ЗАРАВЯНИ В 9 МЕСТА, ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ СПОМЕНЪТ ОТ ЗЕМНОТО, ГЕННО ПРЕБИВАВАНЕ И ТАКА ЧОВЕКЪТ ДА СЕ ВЪРНЕ В Гея и така ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНЕ В ЖИВОТА. Този древен ритуал – РАЗЧЛЕНЯВАНЕ, Е И ОСНОВАТА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МОЩИТЕ. ТАКА ИСТИНСКИТЕ МОЩИ ПОКАЗВАТ Пътя на личността, както и Първоизвора й – ВСИЧКО ТОВА Е ПРАВЕНО ОТ ХОРА С ПРОСВЕТЛЕН УМ(до 3 в.н.е.) и имащи връзка с Мен, а Аз Съм Светлина, а Тя е ВЕЧНОТО ЗНАНИЕ И ПАМЕТ НА ВСЕЛЕНАТА!

АМИН!

Тома, който съхранил мощите, е същият онзи, Неверникът Тома от Библията, той е и син на Йоан Кръстител и Духовен брат на Исус, както и верен съратник и последовател, който се е грижел в онези времена повече за материалната издръжка на групата около Исус, отколкото какво и как говори Исус. Но след смъртта Му и Неговото Възкресение, при което Тома „бръква” в раните Му, за да се УВЕРИ става ИСТИНСКОТО ДУХОВНО КРЪЩЕНИЕ на Тома И СЕ ОТВАРЯ ЦЕНТЪРЪТ НА СВЕТЛИНАТА – ЕПИФИЗАТА. ОТТОГАВА ТОЙ СТАВА РЕВНОСТЕН, ДУХОВЕН РАЗПРОСТНРАНИТЕЛ И ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА ИСУС, ИЛИ НА ИСТИНСКОТО НЕГОВО УЧЕНИЕ НА СВЕТЛИНАТА. Да, този Тома е съхранил и мощите на Йоан.

– Изумително!

Днес моята скъпа Жечи ми разказа за статия в бургаския вестник „Фокус” от 6.08.10 г., където е публикувана статията „Тайнствена светлина след отваряне на мощите”, в която Йордан Бъчваров – собственик на модна агенция, вечерта на 1 август около 22 часа е бил с приятели на разходка на крепостната стена в Созопол. Там си направили снимки за спомен, на които, когато ги сваля в компютъра си, вижда петна на небето. Тогава, увеличавайки резолюцията, вижда, че тялото е твърдо и има форма на спирала, а около него има ореол в изумрудено зелено (към статията има и снимки)! И това е часове след отваряне на реликвариума… Човек би си казал, че е случайно, но аз и доста хора вече знаем, че НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ, но какво е това тяло, Господи?

– Дете, това НЕ Е ИЗВЪНЗЕМЕН ОБЕКТ, А Е ИМЕННО, КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ, КЛЮЧЕТО, ОТВОРИЛО ПОРТАТА НА ПРЕХОДА И НОВАТА ЕНЕРГИЯ НАВЛЕЗЕ ОТТАМ. Това е и ДОКАЗАТЕЛСТВОТО за светостта на находката, както и НА МОИТЕ ДУМИ!

АМИН

Информацията е от 6.08.10 г.