ХОРОСКОПЪТ ПОКАЗВА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА

По отношение на влиянието на Плутон в Козирог върху цялото поколение, едва ли някой може да се изкаже. Марион Марч разяснява за местонахождението на Плутон в Козирог и в 10 дом/ дома на Козирога/:


”Родените с Плутон в Козирог или в 10 дом са решителни, самоуверени и авторитетни. Родени са за водачи, упорити и добри организатори. Хора с маниакална нужда да бъдат най-добрите и на най-високото стъпало. Представят идеите си по най-красноречивия начин и са перфекционисти. Ако Плутон има неблагоприятни аспекти, могат да бъдат лукави, отмъстителни и садистични.
Плутон е бил за последен път в Козирог от 1762 до 1778 г.- времето на Американската декларация за независимост, индустриална революция и т.н.
Квадратурата на Уран с Плутон ще доведе до Трета световна война – 2011 – 2012 г.
Горното показва, че неблагоприятните градуси (18-и, 22-и), двойно подсилени от негативния аспект на Уран, символизиращ бомбите, и Плутон, символизиращ масовото унищожение и убийства, предизвикват опасност от използването на бомби и оръжия за масово унищожение.
Откакто е открита и използвана атомната бомба, всички войни, водени от 1945 г. до днес, са били контролирани – внимателно са били избягвани ситуации, които биха могли да провокират употребата на атомна бомба.
През 2011 г. и 2012 г., обаче, ще бъдем изправени пред застрашителна квадратура (изключително неблагоприятен аспект) между Уран и Плутон.

Лошият аспект на император Хирохито, довел до хвърлянето на атомната бомба върху народа му, ще се повтори!

Освен това, квадратурата между тези две планети ще бъде дори още по-лоша, защото Уран, символизиращ бомбите, влиза в Овен, който представлява войната и оръжията.
Уран в Овен води до непредсказуеми реакции, загуба на контрол и използването на съвършено нови оръжия, което говори, че можем да очакваме ситуация от най-лош вид. Това означава, че контролираните войни, водени досега, лесно могат да станат катастрофални и да излязат от контрол, да обхванат целия свят и да доведат до употребата на най-разрушителни оръжия!
Хороскопите на Америка, Русия, Китай…
В хороскопа на всяка страна 7-и дом описва отношенията с другите държави. Това е домът на сътрудничеството и връзките, но също и на войната.
В хороскопа на САЩ, (4/7/1776 г., 17:10 ч. LMT + 00:00, 75W09, 39N57), Марс се намира в 7-и дом. Той символизира войната и военното дело. Както знаем, тази страна е водила най-голям брой войни през последните 150 години.
В хороскопа на новосъздадена Русия, (12/6/1990 г., 09:45 ч. GMT + 00:00, 37E35, 55N45), също има Марс, разположен в 7-и дом (война), в Овен (война), което говори, че тази държава положително ще води войни. Нейният Марс е в квадратура с Уран (бомби) и Нептун (вируси, бактерии) …
И в хороскопа на Китай, (1/10/1949 г., 15:15 ч. CCT -08:00, 116E25, 39N55), Марс е в 7-и дом. Той е в съвпад с Плутон, а куспидът на 8-и дом (смъртта) е на 22-я градус от Дева – същият градус и знак, в който се е намирала Луната (народа) в хороскопа на японския император Хирохито!
В хороскопа на Индия, (26/1/1950 г.р 10:15 ч. INT -05:30, 77E13, 28N40), отново откриваме Марс в 7-и дом, в квадратура (негативен аспект, нещастни събития) с Уран (бомба) …
И така, виждаме, че в хороскопите на Америка, Русия, Китай и Индия – четири основни световни сили – опасният Марс, символизиращ войната и военното дело, се намира в техните 7-и домове, отговарящи за отношенията с другите страни!
Началото на войната наближава
Картите на слънчевите революции на тези страни показват кога всяка от тях ще влезе във война. Когато в картата на слънчевата революция Марс (войната) се озове в 7-и дом, тези страни неизбежно ще влязат във война.
В картата на слънчевата революция на Китай за 2011 г. Марс е в 7-и дом (война), в тригон с Уран, което предполага атомна война.
В картата на слънчевата революция на Америка за юли 2011 г./юли 2012 г. Уран се намира в 7-и дом (бомба), в Овен (война), в квадратура с Плутон (масово унищожение), предполагащо период, в който Америка ще бъде в сериозен военен конфликт и ще използва своите най-нови оръжия.
Картата на следващия период на слънчева революция, между юли 2012 г. и юли 2013 г., с Плутон в 4-и дом (американската територия),

говори за тотално унищожение на американската държава.
Заплахата от нова голяма война ще се вижда ясно в хороскопите на бъдещите световни лидери. Ако повечето от тях имат в хороскопите си планети на много неблагоприятни градуси (18-и и 22-и), ако тяхната Луна (народът, човечеството), е на 18-ия или 22-ия градус или е лошо аспектирана от Плутон (масово унищожение) или Уран (бомби), или в случай, че те се намират на зловредната неподвижна звезда Алгол, също символизираща масови убийства – перспективите за човечеството са мрачни.
Кондолиза Райс вече “се подготвя” за ръководна длъжност в страната си.

Когато московските репортери я попитали относно бъдещите й планове, тя отговорила, че на следващите избори смята да се кандидатира за президент на страната. Нека погледнем нейния хороскоп.
Тя е родена на 14/11/1954 г. в 11:30 ч. (CST + 6, 86W48, 33N31). На куспида на нейния 10-и дом (върхова позиция) се намира Слънцето (президентска позиция) в съвпад с Венера на 22-я градус(!), а Луната, символизираща народа й, както и цялото човечество, се намира в Рак (хората, човешката раса) на 18-я градус (!) – същата позиция на Луната, когато атомната бомба пада над Хирошима!!!
В допълнение, настоящият руски министър-председател

Путин има Слънце – власт, върховна позиция

в съвпад със Сатурн (дълъг период на служба. Неговият Уран (бомба) е на 18-я градус от Рак – на същия градус, на който е била Луната по време на бомбата над Хирошима …
В близко бъдеще ще се появят още лидери с хороскопи, подобни на споменатите, които ще ни доведат до Уран в Овен, в квадратура с Плутон в Козирог – атомна война.
Небесата ни поставят възможно най-лошата пиеса за бъдещето. Целият свят е под сериозна заплаха.

Ползвана е информация от форуми