ОЩЕ ПРОГНОЗИ ОТ НОВАТА БЪЛГАРСКА ПРОРОЧИЦА ЙОРДАНКА НИКОЛОВА

dancheto1– На 9 април имаше ново земетресение в Италия – 5,5 степен по скалата на Рихтер – отново на същото място. Между 21.00 и 21.30 часа имаше земетресение и в България – 200 км югоизточно от София – усетено е в гр. Кърджали – 2, 3 степен по Рихтер. Според сеизмолозите земетресенията у нас нямат нищо общо с тези в Италия. Дали е така, Господи ?


– Това не е така, макар че няма обща тектонична плоча, то има здрава Енергийна връзка между плочите и земетресението в Италия е следствие от изпускането на Енергия от дълбоките земни слоеве, чиято цел е новото базално подреждане и преразпределение – оттам до 2 месеца и ще изригнат Етна и Везувий(!?). И тогава ще започне част от потъването на Италия и издигане на Земя, отдавна потънала в Средиземно море – засега като остров, който е бил някога част от Африка.

Всъщност тези земетресения ще се поемат, като щафета от Турция и Гърция през интервали от 20 – 30 дни – 3 месеца. Всичко това ще дава леки отражения в България – максимално 3-та степен по Рихтер.

В Турция има опасност да стигне до 8-ма степен в средата на лятото. Ответна Енергия ще се отпуска чрез земетресения в Чили, Перу, Индонезия, Северна Каролина.

Изобщо Земята я очаква бурно тектонично лято.

– Господи, напоследък много хора се оплакват от умора и тежест в краката – от коленете надолу. На какво се дължи това?

– Причината е в силната геомагнитна динамика и Енергиите, които са много тежки – излизащи при тези земетресения, от недрата на Земята. Така вашата Енергетика буквално обръща полюсите си и оттам идват тази тежест и безсилие, което ще продължи около 3 месеца и няма какво друго да се прави освен да се щадите физически и емоционално!

– Господи, какво би пожелал на българите за Великден?

– Да не се отчайват, нито предават, а да укрепят Вярата си в моята безкрайна Любов и Закрила, защото само възкресението на Истинските ценности за Душата – част от Духа, част и от Мен са Любовта, Прошката, Вярата и Истината. Който носи тази Светлина, той никога не умира, а е вечно жив и съхранен, така както моят единствен Син се пожертва за вас на Кръста и ви изми срама и изчисти Душите. Така вие отново станахте съд на Любовта – и няма Зло, което може да промени това!

Бдете и не се лъжете – Златният телец е Лъжа и Заблуда .

Златният Съд е вашата Душа, чрез Любовта към другите и към себе си – т.е. към Мен!

Ваш Отец и св.Син и св.Дух.

Амин.

Христос Возкресе! За вас возкресе!

Радвайте се!

Всичко за Прехода през 2012 година, очаквайте в първия брой на вестник “2012”, който ще се появи на пазара на 11 май тази година.