АКО ВЕГАНСТВОТО НЕ Е ПРЕЧИСТЕНО ОТ ЛЮБОВТА, ТО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕГО

Йорданка Николова

– Господи, напоследък много хора твърдят, че са Посветени, а всичко което знам от Теб, е толкова простичко и лесно достъпно. Когато ме питат, дали съм Посветена, казвам: „НЕ, аз си говоря с Бог.“

Наскоро едни Твои последователи буквално ме „изядоха“, че не съм веганка, а така нямало как да говоря с Теб и, че Ти би ме съдил или по-скоро не говоря с Бог!

Какво е да си Посветен?

– Дете, дете,

най-голямото Посвещение е да живееш в Любовта, а тя е Светлина, тя е и Информация!

Да си Посветен, обаче, от ваша гледна точка означава „въведен в някои тайни, а ТАЙНИТЕ СА КИЛЕРЧЕТО-НИШАТА, ОТ ОБЩОТО ЗНАНИЕ НА КОСМОСА (ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ), съхранявано чрез гена с пълна ТОЧНОСТ ЖИВОТИ НАРЕД. Така този пъзел се е запазвал съхранен в целия Път на Душата, като сакрално Знание.

Сега много от тези килерчета-ниши се събуждат и излизат наяве, но ОСЪВРЕМЕНЕНИ, И ТАКА МАСОВО ДОСТЪПНИ, с което ЗНАНИЕТО СЕ ИЗПОЛЗВА С ЦЯЛАТА МУ МНОГОЦВЕТНОСТ И СИЛА, ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ всичко наяве, защото времето на тайните приключи!

Много често такива хора, съхранили късчето Знание, се имат за специални и така, хранейки ЕГОТО си, не споделят късчето Знание, но те и понятие НЯМАТ, че тези техни „пъзелчета“ ВИНАГИ се дублират и то стотици пъти на различни кътчета по Земята!

Така Знанието се ПРЕДАВА НЕПОКЪТНАТО от нечие ЕГО ИЛИ ТЩЕСТЛАВИЕ!

Ти наистина НЕ СИ ПОСВЕТЕНА!

Както вече ти казах, Информацията, която получаваш и ПРЕДАВАШ, е с ЦЕЛ ДА СЕ ВЪРНЕ ВЯРАТА НА ХОРАТА В МЕН И ТАКА – СВОБОДАТА, ДА ИЗПОЛЗВАТ ТЕ СВОЯ ДАР – СВОБОДНАТА ВОЛЯ, И ТАКА ДА ЖИВЕЕТЕ В ЕДНО И НЕДЕЛИМО ЦЯЛО.

Не се тревожи, ти знаеш, че всеки има своята Мисия и как ще я реализира е НЕГОВО ЖИЗНЕНО ПРАВО И НЯМА ЗАЩО ДА БЪДЕ УБЕЖДАВАН, ЧЕ ГРЕШИ, ОСОБЕНО АКО ТВЪРДО ВЯРВА В ДЕЛАТА СИ! Защото и ТОВА е Пътят му – реализирал или не своята Мисия, човек САМ трябва да реши КАК и ТАКА ЩЕ НАУЧИ СЪОТВЕТНИЯ УРОК – НА ГРЕШКАТА ИЛИ НА ДОБРЕ ИЗПЪЛНЕНАТА СИ МИСИЯ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ДУША НА ЧОВЕК, ЖИВОТНО ИЛИ ДРУГО СЪЩЕСТВО ОТ ВСЯКАКВО НИВО!

– Какво би ни казал за веганството и мен (въпреки, че още от началото сме говорили за това)?

– Не се тревожи дете, за Мен яденето не е така важно, както за много хора сред вас, то винаги има две страни. Ако веганството не е ИЗЧИСТЕНО ОТ ЛЮБОВТА И ПРОШКАТА НЕ САМО КЪМ СЕБЕ СИ, НО И ДРУГИТЕ – ИНАКОДЕЙСТВАЩИ, то става САМОЦЕЛ, а така и ЕГО, егото отдалечава веганът от ХОРАТА И ТАКА ЦЕЛТА НА ТОЗИ ЧОВЕК Е БЕЗСМИСЛЕН АКТ на мозъка, защото НЯМА СЪЩИНСКАТА ЦЕЛ НА ДУШАТА, а тя е Любов и Прошка – тъй като тя е част от Духа, а така от Мен.

Животните, които идват на Земята, за да се пожертват в името на вашето изхранване, прилагат божествена Любов към вас – ТЯХНАТА САМОЖЕРТВА, КОЯТО ВЪЗВИСЯВА Душите им до високи, Духовни нива, което е и висшата цел на ВСЯКА Душа, поела Пътя на материята. Единствено вашата Любов и благодарност за тази им саможертва, а така и СЪ-ПРИЧАСТИЕ за облекчаването на вашите тела е УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО за тях, че е имало СМИСЪЛ ОТ ТОВА!

Затова не се съдете един друг, какво ядете, как мислите, защото обезсмисляте Пътя на саможертвата на хиляди други Души!

АМИН!

Ваш Отец и св. Син и св. Дух !

АМИН!

– Много Ти благодаря, Господи!

Информацията е от 6.08.2013 г.