АКТИВАЦИЯ НА КРИСТАЛА НА ИЗИДА

Това е символът на сърдечната чакра – можете да го използвате по време на Активацията.

В свое послание от 12.12.2012 г. Архангел Михаил ни призовава да активираме Кристала на Изида. „Магията и силата на Кристала-Сърце на Изида са подобни на могъщ магнит, който преобразува стремежа към съ-единение в мощна притегателна сила, съгласно Закона за привличането. Частиците на вашето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ са градивните елементи на Моста на Дъгата, който съединява световете.” – казва Архангел Михаил и продължава:

„Успокойте ума си, спрете потока на мислените възприятия, визуализирайте Кристала на Изида във вид на Изумрудено сияещо Сърце. Изразете намерение да влезете в сърцевината на Кристала. Когато зелената светлина започне да изпълва вашето пространство, вие сте в центъра на Кристала, в Изумрудения Храм на вашата Божествена Душа.

Почувствайте Любовта на всичко съществуващо! Отвърнете й със своята Любов и Благодарност. Реакцията на вашите тела ще ви подскаже, ще усетите, че сигналът е приет и вие сте отворени за настройване на Моста на Дъгата. Много от вас ще почувстват лекота и радост – така ще разберете, че вашите светлинни тела вече са във връзка едно с друго.”

Ето и кодът за активация на Кристала на Изида:

АЗ ИЗРАЗЯВАМ ЧИСТОТО НАМЕРЕНИЕ НА СВОЕТО СЪРЦЕ И СВОЯТА ДУША И СЕ СЪЕДИНЯВАМ С ЧАСТИТЕ НА МОЕТО ЦЯЛОСТНО БОЖЕСТВЕНО „АЗ СЪМ.

Представете си как от вашата сърдечна чакра излиза изумрудено сияние и се съединява с Кристала на Изида във вид на Сияещо Изумрудено Сърце. Почувствайте радостта от това съединение.

Източник: espavo.ning.com

Превод: А. Пламенова