АНТАРКТИКА Е ЗЕМЯТА НА ХИПЕРБОРЕЙЦИТЕ, АНУНАКИТЕ СА ЖИВЕЛИ В АФРИКА

Йорданка Николова

Днес сутринта получих мисловна Информация, че божественото Знание идва чрез Словото и неслучайно нашият език е БОГАРСКИ, т.е. БОЖЕСТВЕН. Тогава и осъзнах, че божественото Знание от хилядолетия е идвало чрез българското Слово – на Орфей, богомилите и Дънов. То и сега ще дойде от България – нито от Изток, нито от Запад! Затова и нашият народ е така мачкан, поробван, малипулиран от Злото и неговите слуги!

– Дали е така, Господи?

– Така е, дете Мое, по българските земи е зароден Животът от самото му Сътворение и така на този древен народ – родоначалник на много други след това – бе предадено Космическото Мое Знание на Любовта и Равновесието планетарно, а и междузвездно. Неслучайно космическите руни са предадени и съхранени тук, неслучайно Орфей записа това Знание в златните си книги,

неслучайно народът български СЪЩО имаше своя писменост, а така и Знание за баланса и Справедливостта!

Неслучайно вие, техните деца, все още пазите Мъдростта на това Космическо Знание, чрез легендите, приказките и пословиците си!

Неслучайно това Знание е съхранено и в гена ви и така Знанието и Моето Слово остават БЕЗСМЪРТНИ!

И вече, навлизайки в Светлото Утро на Вселената, доказателствата за това стават непоклатими дори и в материален план!

АМИН!

Ваш Отец и св. Син и св. Дух!

АМИН!

Дали Антарктика е Атлантида, Господи?

– Категорично не,

Антарктика е част от древна Лемурия –

това е северната му част, която е била вид полуостров, или т.нар. от някои МУ, това е страната на хиперборейците – древните лемурийци.

Дали атлантите са анунаките?

– Не, вече казах за атлантите – те са тръгнали от днешните български земи и докато Атлантида е била свързана с плитък проток с днешна Франция, са се населили там, а след разрушаването й Ной се връща отново тук.

Анунаките са се заселили в централна Африка преди около 500 000 години и

в един от златоносните райони са създали хора-слуги

комбинация между издръжливостта на горилата и шимпанзето, както и техни гени за външен изглед. Но тези техни „произведения“ НЕ СА МОЖЕЛИ ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ, т.е. не са имали поколение.

От тях са останали само легендите, но не и гени наследници!

Информацията е от 19.08.12 г.