АРОМАТЕН РИТУАЛ ЗА УСПЕШЕН БИЗНЕС

Ритуалът се започва в четвъртък на растяща Луна и трябва да го повтаряте ежедневно до Пълнолуние включително. Снабдете се с кафява, зелена и жълта свещ, две големи бели свещи и масло от бергамот.

Запалете двете бели свещи и ги поставете в двата най-далечни ъгъла на масата. Намажете останалите три свещи от горе до долу с маслото от бергамот и ги сложете в центъра на масата, като ги подредите от ляво на дясно в една линия. Кафявата свещ да е от ляво, жълтата – вдясно, зелената – по средата между останалите две. Запалете ги, като започнете от ляво на дясно. Прочетете нечетен брой пъти следните думи/най-малко три пъти/:

„Както тези свещи горят, така да се разгори успехът във всички мои начинания. Нека моите дела бъдат уверени и стабилни. Нека е вечен източникът на моите успехи и доходи. Както изгарят тези свещи, така да изгорят и изчезнат всички проблеми в моя бизнес. Моето слово е крепко. Амин.”

Оставете цветните свещи да догорят напълно, а белите свещи изгасете, защото те са по-големи и няма как да изгорят заедно с останалите.

Източник: fantasiya.net

Превод: А. Пламенова