Бившата сътрудничка на Световната банка Карън Хюдс: НА ЗЕМЯТА ЖИВЕЕ ОЩЕ ЕДИН ВИД ЧОВЕКОПОДОБНИ – ЯЙЦЕГЛАВИ ХУМАНОИДИ

Karen Hudes

Карън Хюдс е завършила право в Йейл и икономика в университета в Амстердам. Работила е в Американската банка за внос и износ от 1980 до 1985 г. След това сътрудничи като главен съветник на Световната банка в периода 1986 – 2007 г.

В 23-минутно интервю за „Фючър Мъни Трендс”/Future Money Trends/ Карън Хюдс разказва за заговорите в световната икономика. В същото интервю тя говори за извънземни, които се крият във Ватикана. Когато специалисти, като Карън говорят за подобни неща, очевидно, те не бива да бъдат подминавани.

Думите на Хюдс имат много общо с някои публикации на Къртни Браун в Проджект Авалон/projectavalon.net/.

Хюдс научава за дълбоката корупция във висшите ешелони на властта и представя своите оценки в американското Министерство на финансите и дори в Конгреса на Съединените щати, но е информацията й е игнорирана и дори е направен опит да бъде покрита. По този начин тя придобива огромна популярност и още повече хора научиха за т.нар. „глобален заговор”.

Karen Hudes_vtori vid humanoidi 2

Черепите, за които говори Карън Хюдс, срещаме в Древен Египет. Например, Нефертити и нейните дъщери. Разглеждайки картините по стените на пирамидите и статуите с образа на Нефертити, египтолозите предполагат, че формата на главата се е удължила, поради раждане с форцепс.

При стискане на малките бебешки глави с древния инструмент, главите били сплесквани и деформирани.

Последните разкрития, които Карън Хюдс прави, би трябвало да ни накарат да се замислим дали всъщност древните египтяни не са били точно представители на прословутите хуманоиди.

Все пак откакто Нефертити и семейството й са живели, са изминали (14 в. пр. Хр.) много векове. През това време въпросните хуманоиди може да са се видоизменили и техните черепи днес са малко по-закръглени и неразпознаваеми.

Ето какво отговаря Карън на някои въпроси на „Фючър Мъни Трендс”:

– Кой дърпа конците във Ватикана. Едва ли е папата…

„Е, говори се за т.нар. черен папа, но… хм, това не е основната причина да смятаме, че е така. Може да звучи неправдоподобно, но това, че става дума за секретна информация, не означава, че тя не е вярна. Напротив – вярна е.

Има втори вид същества на нашата планета. Те не са извънземни – тук, при нас са. Направили са карти по време на предишния ледников период. Останките от техните цивилизации са навсякъде. Много от тях са под водата, тъй като морското ниво се е повишило с 400 метра, но тази група хуманоиди имат големи мозъци. Много различни са от хомо сапиенс.

Тяхната ДНК е толкова различна, че ако тези два вида се кръстосат, тогава децата им ще бъдат безплодни, и ние знаем това, защото тяхната ДНК е проверявана. Техните черепи са навсякъде, защото те са били на Земята с нас, но след ледниковия период много от тях са изчезнали. И така те са принудени да се крият. Едно от местата, където са решили да се крият, е Ватиканът. Ето защо служителите на Ватикана носят тези шапки. Оказва се, че същите са носили главните свещеници в зората на юдаизма.

Мойсей всъщност е бил Ехнатон, който е фараон. Израелските археолози знаят това – Homo Capensis са се опитвали да държат човешките същества под контрол, чрез паричната система и принципа „Разделяй и владей”, но са използвали и религията за същата цел. Става дума за организираната религия. Опитвали са се да накарат хората от различните религии да се мразят един друг, да се избиват, така че тези зад завесата да манипулират всички и да ги използват като добитък. Това е, което се е случвало през цялата ни история.”

Следващият въпрос на „Фючър Мъни Трендс” е:

– Добре Карън, работили сте за Световната банка в продължение на 20 години, а говорите за конспирация, това звучи налудничаво… Какво сте видели, че ви е направило толкова уверена, за да говорите за тези неща публично?

– Изпратих имейл на един приятел от Португалия – на следващия ден той имаше среща на банкерите и след нея ми изпрати отговор, в който се казваше, че на срещата е присъствал индивид с голям череп и ярко сини очи.

Имам още един подобен случай. Д-р Едуард Спенсър – пенсиониран невролог, сам започна да ми разказва за негов приятел, който бил в Египет и с очите си видял такива хомо сепраненсис/б.а. не е известно дали това е точното им наименование/. Техни черепи има из цялата планета. Това не е конспиративна теория.

Karen Hudes_vtori vid humanoidi 3Според Карън Хюдс служителите на Ватикана носят тези шапки, защото така показват принадлежността си към втория вид хуманоиди на Земята.

По-нататък в интервюто Хюдс казва: „Боговете” си имат свой собствен дневен ред тук. И Нищо и Никой – извънземни или хора, не могат да попречат на тези планове. Така ние, хората, не знаем истинските дати и крайни срокове. Това е така, защото ние или сме пропуснали датите/графика на времената, или „Боговете” ги държат в тайна, за да не се месим в техните планове. Същността е в това, че Библията ни казва, че ще има голяма измама. Той (Бог) съобщава на някои представители на земляните, че ще има нашествие. Аз вярвам, че това ще са извънземните /паднали ангели/ демони, идващи със своите лъжливи обещания и фалшив план за света, и това ще се случи в близко бъдеще.”

Над материала работи: Анна Димитрова