БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗА 5 – 7 ГОДИНИ

Йорданка Николова

– Господи, както Ти каза миналата година, протестите на народа ще разраснат и това ще доведе до оставката на Бойко Борисов и не само до оставка, но и до затвор за предателство и измяна и това до март тази година.

Народното недоволство заля улиците още през февруари заради високите цени на тока и Б.Б. се опита да се спаси с оставката на министър Симеон Дянков, но това не бе достатъчно на хората и на 20 февруари Б.Б. си подаде оставката.

Оттук обаче накъде, Господи? Хората вече не искат партийно управление, искат по-голям контрол, искат промени, но не знаят какви, а няма и лидер, който да обедини народа!?

– Дете, дете,

нито тази, нито следващата година ще се промени управлението на България

и то, именно защото народът е все още в матрицата и трудно ще излезе от нея веднага.

Но ВЕЧЕ в народомисленето се яви идеята за промяна и ТОВА ще работи в следващите 2-3 години – тогава и ще се яви ясната идея за НОВО управление и контрол, което няма да позволява властта да своеволничи и доминира. А в това време ще се материализират и народните лидери, милеещи за България и отстояващи нейните права. В това време и народът ще промени своето мислене и ще се едини в Мен, Гея, Родина и народ, и ТАКА ще започне възходът на България.

За около 5-7 години тя, България, ще се освободи от крадци и чужди натрапници и ще започне възобновяване на икономика, международна търговия, селско стопанство, разширяване и просперитет.

Много от разпилените й деца по света ще се завърнат и ТАКА ще възобновят икономиката, живота, но и науката, което все повече ще открива Мен и Моите Творчески идеи, които ще навлизат в живота!

Спокойно, този край е само едно велико Начало на Светлината и Мира!

Информацията е от 23.02.13 г.