ВЕНЕРА Е РЕТРОГРАДНА ДО 25 ЮНИ 2020 Г.: Стари любовни рани или пукнатини в отношенията ни или с парите ще напомнят за себе си

venera3

Планетата на любовта, красотата и плодородието Венера e ретроградна в продължение на 44 дни – от 13 май до 25 юни 2020 г., но сянката на нейната ретроградност ще се усеща около 2 седмици преди и след периода.

 

Когато Венера е ретрогрaдна, настъпва време за ревизия, преоценка и вътрешен анализ на любовта, финансите, взаимоотношенията в живота ни, както и на женското здраве и женската енергетика.

 

Ретроградната Венера активира мощен енергиен портал 13:13, свързан с осъзнаване и преоценка на свещения женски принцип, заложен както в природата наоколо, така и в същността на всеки един човек на Земята. В този си период Венера ще залезе от хоризонта и ще се роди отново като утринна звезда. Това венерино новолуние ще постави точка и ново начало за много от нас в сферата на любовта, отношенията и финансите.

Периодът на Венерината ретроградност е подходящ да сложим ред във връзки от всякакъв род и да направим основна ревизия на парите и харчовете си. Можем да чертаем планове, свързани с творчески дейности, да обогатяваме знанията и образованието си, да се погрижим за здравето и външния си вид, да обърнем повече внимание на вътрешното си дете и да го обгрижим подобаващо.

Венера е и планетата на удоволствията, но когато е ретроградна, тя ни подтиква да си дадем сметка за всичко, с което сме склонни да прекаляваме.

Преценете своите увлечения трезво и си дайте сметка в какви дози те са полезни за вашата емоционална и психическа стабилност и дали не минавате границата, водеща до пристрастяване. Ревизирайте всичките си отношения, които показват симптоми на манипулация и обсесивност.

venera5

Във времето за премисляне на връзките и отношенията ни,

Венерината ретроградност ни приканва да се въздържаме от нови бизнес начинания, от големи покупки и инвестиции, от нови връзки в любовта и кариерата.

Както когато всяка друга планета е в ретрограден период, и сега в живота ни могат да се завърнат хора и ситуации от миналото. Приемете ги като сенки от ненаучени уроци, които трябва да бъдат доучени или преговорени. Много внимателно преценете кой, кое и в каква степен си струва да бъде възкресено, и какво се завръща към нас с цел да му кажем категорично сбогом!

Източник: Masha & The Magic

Над материала работи: Анна Димитрова