ВОДАТА Е ОСНОВНИЯТ „ПРОВОДНИК” НА ИНФОРМАЦИЯ МЕЖДУ КРИСТАЛИТЕ НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК, ЗЕМЯТА И СЛЪНЦЕТО

Йорданка Николова

Британските учени установиха, че ако човек изпие половин литър вода преди изпълнение на задачи, свързани с мислене /изпити напр., или подготовка за такива/, времето за реакция е с 14 % по-бърза.

„Времето за реакция се влияе най-много от водата, особено ако хората са жадни. Жаждата отклонява вниманието от задачата“ – казва ръководителят на екипа д-р Каролайн Едмънс от Университета на Източен Лондон.

„Има и хормонални теории за въздействието на хидратацията върху мозъка. Възможно е водата да оправя и такъв дисбаланс“ – продължава специалистът.

„Около 80% от мозъка е ВОДА , затова е важно той да получава достатъчно течности /допълнение от Бог – „постоянно“/.“

Според изследователите, пиенето на вода помага, тъй като освобождава мозъка ни, от това да припомня на тялото, че има нужда от вода, предаде „Дейли Мейл“.

Учените проверяват дали температурата на водата има значение за бързото изпълнение на задачите.

– Какво би допълнил към това изследване, Ти, Господи?

– Дете, дете, ти вече знаеш, че водата е основен източник на живот за вас, а мозъкът е Кристал и така Информацията от Земята и нейното ядро-Кристал, както и тази на Слънцето ви също с Кристал-ядро, са във вечен кръговрат и така – информационен обмен, а водата е ПРОВОДНИКЪТ за него.

Дехидратацията на организма настъпва най-напред в мозъка и така импулсите отвън не се предават вътре в тялото или се забавят /според степента на дехидратацията/, така замират /забавят се/ командите от мозъка към тялото, органите и системите му, които бавно загиват – при пълна дехидратация..

Затова и при най-слабия дисбаланс мозъкът сигнализира чрез разсейване, раздразнение и жажда.

А какво ще кажеш за температурата на водата?

Това зависи от сезона, но най-вече от спецификата на човека – тялото му само избира според енергийния му потенциал!

– Благодаря!

Информацията е от 18.07.13 г.