ВРЕМЕТО НЕ СПИРА – ТОВА Е ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА ДРУГО МЯСТО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА

Йорданка Николова

– Учени твърдят, че времето ще спре.
Забавянето на времето е толкова бавно, че хората не могат да го усетят.
Наблюдението на свръхнови, експлодиращи звезди, показват с движението на Светлината, че обектите към края на Вселената се движат по-бързо от тези в центъра. Което се обяснява с антигравитационна сила, която раздалечава галактиките.
Испанските учени обаче мислят, че приетата теория за антигравитационна сила или т.нар. „тъмна “ Енергия е грешна и в действителност растежът на Вселената се забавя.
Проф. Хосе Сеновиля, Марк Марс и Раул Вера от университета на Страната на баските и от университета в Саламанка твърдят, че „тъмна“ Енергия не съществува и ние гледаме явлението в обратен редна хората ни се струва, че времето е ускорено).
Със забавянето на времето, макар и първоначално всичко да изглежда по-бързо и по-бързо, ще бъде достигната точка, когато времето ще спре, планетата ни вече няма да съществува и всичко ще замръзне завинаги.
– Дали тази теория е вярна и какво става наистина, Господи?

– Затова НЯМА черна Енергия – учените ви са прави, но Аз вече казах, че

Мракът е концентрирана Светлина,

която не се приема от вас хората – засега. Този тип Енергия е проход-канал към други части на безкрайната Моя Вселена и измерения. Там протичат силни вихрово-магнитни-резонансни явления, които изглеждат за вас като спиране на времето. Но това е подготовка за ПРЕМИНАВАНЕ на друго място във Вселената. Цикълът е нескончаем и постоянно обновяващ се  и затова все още необясним за вашите учени.
Когато Вселената и всички Мои Творения в нея завършат своите опитности, то завръщането в нулевата Моя точка става за миг и е като „засмукване“, а не като забавяне. Аз Съм във вечно движение и импулси и нямам няма застой!
Китайски кораби за първи път акустират в Черно Море. Поканени са от Украйнското правителство – това са заявили пред ИТАР-ТАСС от генералния щаб на руската армия.
Ето и още една интересна информация прочетена в интернет пак от ИТАР-ТАСС – тогава, когато в нас стана т.нар. еврейски атентат на бургаското летище в Сирия, е предотвратен опит за убийство на сирийския Президент Басер ал Асад. Тогава знаете в нашата държава нахлуха МОСАТ и всички служби на Израел, настрана и ФБР.
Войната предстои и целта не е толкова Иран, колкото Русия, но НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ЗАЯВИЛО ПОДКРЕПАТА СИ ЗА САЩ, А това ще е ПАГУБНО ЗА БЪЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ВЪВЛИЧАНЕТО НИ ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ. Каквато и политика да се води, вече всички знаем, че ГЕННО И ДУХОВНО Русия и България са едно и неделимо цяло! Ако нашите държавниците, в своето безумие, поддържат една агресивна и нечиста политика. НЕКА НАРОДЪТ НИ НАЙ-СЕТНЕ СТАНЕ И КАЖЕ СВОЕТО „НЕ“- НАШ ВОЙНИК НЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВА В ТАКАВА БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА! В момента трябва да забравим своите лични болки и нещастия и да се обявим против тази несправедлива кауза на УНИЩОЖАВАНЕ НА ДЪРЖАВИ И ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ! И както каза Бог, Любовта не е само мисъл, чувство, но и ДЕЙСТВИЕ! НЕКА СЕ МОЛИМ ЗА МИР, НО И ДА ГО отстояваме!
В интернет имаше предложение да пишем (поне) до американското, английското и израелското правителство нашия протест, както и до руското правителство и иранското, че ги подкрепяме и че българският народ е НЕИЗМЕННО С РУСИЯ – НЕЗАВИСИМО ОТ ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА!
Неслучайно Бог каза, че вече всеки ЩЕ ЗАЯВИ КОМУ НАИСТИНА СЛУЖИ!

Информацията е от 5.08.12 г.