Вълшебен талисман за лидери и бизнесмени

М. Петкова

Този текст ще бъде полезен за всички, които заемат определен пост или се стремят към това. Основното предназначение на талисмана, за който ще стане дума, е да поддържа постигнатото и да помага за още по-големи постижения по отношение на общественото ви положение и изобилието в живота ви. Този талисман ще повиши авторитета ви и ще ви даде стабилно положение в обществото. Естествено, вие трябва да подпомагате работата му с устременост и упорство по пътя към целта си.

В четвъртък сутринта купете един орех. Орехът трябва да е голям, а черупката му да е напълно здрава – без пукнатини. Внимателно го разделете на две половини, без да го чупите – разделете точно там, където е естественият му ръб. Извадете ядките от двете половини. Когато Слънцето падне зад хоризонта, запалете оранжева свещ. Изрежете от хартия дълга тясна ивица и нарисувайте на нея/от дясно на ляво/ символите на материалния успех и богатството, показани на снимката. Използвайте за изписването им черен химикал или флумастер. След като сте готови със символите, капнете върху хартията 3 капки бергамотово масло и оставете да изсъхне върху хартията. Сега наклонете свещта над първия символ/първия от ляво на дясно/ и капнете една капка восък върху него. В същия момент кажете:

Ахадебос гебо, уфе нидос

Направете същото и върху останалите шест символа, като за всеки символ казвате магическите думи:

За втори символ: Задоб гебо, маль фалъ

За трети символ: Тобагон фааль, уфе гебо

За четвърти символ: Гебор нидос, мал тпоро

За пети символ: Лакур хадас, нидос гал

За шести символ: Фадор торо, хадас наул

За седми символ: Добидо наул гал хал

Сгънете хартията на хармоника и я забодете много внимателно с карфица. Когато карфицата преминава през хартията, восъка и символите, кажете:

Тарафикас!

Сложете сгънатата и захваната с карфица „хармоника” в едната половина на ореха и я затворете с другата половина все едно орехът е цял. Вземете сега целия орех в дясната си ръка и я надвесете над пламъка на свещта. Кажете следното:

Корадо хад, епис либо.

Кадебе морафо закон фар.

Мон фебор галиб сабан,

лодо рабо, его фан.

Духнете свещта, за да изгасне и приберете остатъците от провеждането на ритуала.

Носете ореха постоянно със себе си и никога няма да изпитате материални затруднения, ще бъдете в центъра на вниманието и уважението и със сигурност ще получите високия пост, за който мечтаете.

Този талисман може да се направи и по още един начин.

Вариант 2: Набавете си 1 орех, ситна сол и намагнитени железни стружки. Направете ритуала в сряда вечер. Разделете ореха на две еднакви половини. Напълнете едната половина със сол. Запалете оранжева свещ и я надвесете над черупката със солта и капка по капка я напълнете с восък. Повтаряйте през това време заклинанието:

Афо рамо, орабо фарас

Във втората половина на ореха сложете железните стружки и пак я напълнете с восък от свещта. Докато правите това, повтаряйте следното:

Ферро дегос, алфо боро

Когато восъкът в двете черупки започне да се втвърдява ги залепете една за друга. Вземете ореха в дясната си ръка, вдигнете я над свещта и завършете ритуала с думите, дадени в първия вариант:

Корадо хад, епис либо.

Кадебе морафо закон фар.

Мон фебор галиб сабан,

лодо рабо, его фан.

Така направеният талисман ще ви донесе не само успехи в бизнес делата, но и ще ви защитава от недоброжелатели и конкуренти с лоши намерения, тъй като той неутрализира негативната енергия.

Ето и още няколко лесни хитринки, които ще ви бъдат от помощ:

Шишарки орехи за директори

Ако сте директор или ръководител, сложете в кабинета си една борова шишарка и орехи. Други вариант е да сложите няколко шишарки или ореха в синя малка торбичка – те ще ви бъдат верни талисмани и ще поддържат вашия авторитет сред подчинените ви.

Медено-босилекова вана за бизнесмени

Тези от вас, чийто бизнес зависи от личния им магнетизъм, привлекателност и комуникативност, могат да направят следното: затоплете на слаб огън малко тъмен мед и добавете в него няколко щипки листа от босилек или 3 капки етерично масло от босилек. Когато си взимате вана, добавяйте във водата по една чаена лъжичка от магическата смес.

Ароматни миди за привличане на инвестиции

Вземете 5 малки бели черупки от миди. Капнете върху всяка от тях по една капка масло от бергамот или босилек. Сложете ароматните миди в зелена малка торбичка и я закачете в помещението, където работите – офиса, кабинета и т.н. Този талисман ще привлече повече пари и инвестиции.

Малахит за успешни преговори

Всички зелени камъни и кристали са парични талисмани, но най-силният от тях е малахитът. Сложете малък малахит в джоба или в портфейла си, когато ви предстои да водите преговори. Друг вариант е да поставите малахит в северния ъгъл на офиса си.