ВЪЛШЕБЕН „ПАРИЧЕН” КРЕМ

Ако искате да станете магнит за парите, пригответе си вълшебен „паричен” крем и финикийските знаци ще се „залепят” за вас както в пряк, така и в преносен смисъл. Магическият крем се прави само с натурални продукти, така че ще бъде полезен и за кожата ви.

За да приготвите крема, трябва да се снабдите с натурален пчелен восък/има го в магазините за мед и пчелни продукти/, растителна мазнина/олио или зехтин/, ароматни масла и треви, които първо трябва да заредите с вибрациите на вашата „парична” мечта.

Внимание!!! Ако сте алергични към восък и пчелни продукти, този крем не е подходящ за вас.

Ето и начина на приготвяне на крема:

Разтопете 1/2 чаена чаша восък в метален съд на водна баня – нагрявайте го на слаб огън, докато восъкът стане течен. Добавете в металния съд 1/2 чаена чаша растително масло/олио или зехтин/ и разбъркайте, за да се получи еднородна смес. Махнете съда от котлона и изчакайте малко да поизстине сместта, след което капнете няколко капки ароматни масла и стрити на прах сухи билки. Разбъркайте отново.

Докато правите крема, мислете за парите, които искате да имате и мислено изсипете парите в сместа за крема. Преди кремът да изстине го пресипете в буркан с винтова капачка/най-добре е да бъде стъклен/. Сложете буркана на хладно място/не го слагайте в хладилник/ и щом сместа се охлади, вече е готова за употреба.

Използвайте крема след като сте взели душ или вана. Намажете с него цялото си тяло. Докато го нанасяте на кожата си, мислете за това, че парите, от които се нуждаете са вече при вас, представяйте си, че сте богати и успешни.

Предлагаме ви няколко рецепти/начинът на приготовление е посочен по-горе, тук само даваме варианти за етеричните масла, които да добавите към основната смес/:

Лунен крем

3 капки етерично масло от иланг-иланг

3 капки етерично масло от портокал

2 капки ефирно масло от бергамот

Крем „Благоденствие”

4 части листа от розмарин

2 части цветове от жасмин

1 част върбинка

1 част мирта

1 капка етерично масло от бор или ела

Крем „Богатство и красота”

4 капки етерично масло от пачули

3 капки етерично масло от портокал

1 капка етерично масло от канела

Крем „Аромат на парите”

2 капки етерично масло от бергамот

2 капки етерично масло от мента

1 капка етерично масло от карамфил

1 капка етерично масло от бор или ела.

Източник: fantasiya.net

Превод: А. Пламенова