ГОРНООРЯХОВСКИЯТ ПРОРОК ГЕОРГИ ПЕТКОВ: БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НАГОРЕ ПРЕЗ 2017 Г. – ЖЕНА ЩЕ НИ ПОВЕДЕ КЪМ БЛАГОДЕНСТВИЕТО

От 20 години Георги Петков получава видения, посещавайки различни светини в България, където му се дава информация за предстоящи събития. По време на молитва пророкът говори на 12 различни езици, по-голямата част от които са мъртви. Жоро и до сега няма обяснение как се случва това, защото тези езици са изчезнали преди цели хилядолетия. Един от феноменалните случаи, на които лечителя проговаря, е арамейският, а той никога не е чувал и дума за него. По-късно научава, че това е езикът, на който е проповядвал Исус Христос, когато е бил на Земята. Някои езотерични източници сочат, че това е и езикът на починалите – на него духовете общуват помежду си в отвъдното.

На 10 юни 2013 г. Георги получава информация, че трябва да отиде в Малко Търново – в местността Градище – да се помоли за България и да направи петохлебие. Той, естествено, изпълнява заръката, изпратена му свише, и коленичил пред гробницата на богинята Бастет.

Мястото, където трябвало да постави петохлебието, му било предварително указано. Той разчупил питката на 4 парчета – колкото са посоките на света, излял червено вино, правейки три кръста в четирите посоки, и оставил плодове – портокали, банани и ябълки.

След този своеобразен ритуал, Георги започнал да се моли за България и целия български народ. „По средата на молитвата излезе розово кълбо и застана на скалата. Каза ми се да снимам там. Появи се образът на богинята Бастет и кръст” – разказва горнооряховският сензитив. После получава послание за бъдещето на България: „Бе ми казано, че България ще тръгне напред през 2017 г. – 2018 г. Тогава страната ни ще излезе от икономическата, политическата и духовната криза и върху нея ще се излее положителна енергия, която ще помогне на народа ни да излезе от черната дупка на забравата. Освен това петрол, газ и злато ще излязат от земните недра на родината ни. Ще има благоденствие за България и нейния изстрадал народ.” – категоричен е пророкът.


Той има информация, че жена ще изведе отечеството ни от кризата. „Тя е богоизбрана, затова Господ я закриля и напътства. В нея се е вселил духът на Мария Магдалена. Тази жена ще се появи в българската политика през 2017 г. За възхода на страната ни ще помогне и мъж, който в момента е на 37 години и е прероденият Давид. Той ще стане водеща фигура в световен план и ще работи в ООН.” – разказва горнооряховският прорицател.

Георги е убеден, че лошотиите, които търпят българите от години, са следствие от стари грехове на предците ни, а сега ние ги изкупуваме. „През Х век Господ е пратил богомилите да проповядват чистата Му вяра по нашите земи, а цар Борил ги е изгарял на кладата. Затова сме били два пъти поробени – веднъж под византийско и веднъж под турско робство. Сега обаче изтичат последните дни от Божието наказание над родината ни. Бог ще ни изпрати благоденствие, но трябва да се променим и да започнем да се обичаме и си помагаме като братя.” – казва сензитивът.

Колкото до гробницата на Богинята-Котка, Георги получава информация, че в Градище се намира саркофага на Бастет, а в него е кодирана цялата писменост на света, както и какво е било и какво ще става занапред, т.е. миналото и бъдещето ни. „В саркофага има и жезъл, но само посветен човек ще може да борави с тези неща” – твърди феноменът. Богинята казва на Георги, че името й е Роза и когато хората ходят на това място, трябва да бъдат с чисти мисли и да носят рози, а жените да бъдат с венци от рози на главите.