ДЕЛТА ВЪЛНАТА СЕ АКТИВИРА СЪС СЪЗНАТЕЛНА ПРОШКА

Йорданка Николова

Досега Бог ми е казвал, че (б.а.: в медицината има изследване ЕЕГ, което проследява вълните на мозъка) АЛФА вълната е свързана с безрезервната Вяра у човека и колкото повече ни изпълва такава, както и Прошка, Любов и Смирение, то тази вълна е като щит срещу зомбиране, пси и др. въздействия, които пък провикират най-вече БЕТА И ГАМА вълните на мозъка. Днес, размишлявайки над един от проектите за Нов ред на Тайното правителство за вграждане на чип на дланта или челото ни, вместо ЕГН или карта за пари, чрез които чипове не само да бъдем следени, но и програмирани, в мен дойде и следната Мисловна Информация:

Сега, поради навлизането на Слънчевата ни система във фотонния пояс (знаете от 20.02. т.г вече на материално ниво ние сме в новите измерения и на първия праг на подреждането на планетите на една редица с Ра), промяната на магнитната и земна оси- ДЕЛТА вълната на мозъка (която е вълната на ПОДСЪЗНАНИЕТО) СЕ АКТИВИРА силно, особено ако човек СЪЗНАТЕЛНО ИЗЧИСТВА ЧРЕЗ МОЛБА ЗА ПРОШКА ВСИЧКИ ДУШИ ОТ МИНАЛОТО, КОИТО Е НАРАНИЛ, както и ако прости на всички от миналото, които са го нараннили, както и да освободи това „килерче“ от всички спомени на тежки смърти, убийства и страдания, клетви и обричания някому или нещо „завинаги“ в Пътя на Душата.

И когато тази вълна, вибрираща сега УСИЛЕНО, АКТИВНО ИЗХВЪРЛИ ВСИЧКО СТАРО, тя ще бъде онази ЧИСТА СТРУНА, КОЯТО ЩЕ НАВЛЕЗЕ ДИРЕКТНО В ИНФОРМАЦИОННИЯ БЛОК НА БОГ – СВЕТЛИНАТА и „тайното килерче“, ще стане „БАЛНА ЗАЛА“ НА БОЖИЯТА СВЕТЛИНА, МУЗИКА И СИНХРОН. Така алфа и бета вълните ще издигнат човешката същност до НОВАТА ЕНЕРГИЙНА БОЖЕСТВЕНА СЪЩНОСТ НА ИЗПЪЛНЕНИЯ С ЛЮБОВ, СИНХРОН  И СЪЗВУЧИЕ БОЖЕСТВЕН ПРОМИСЪЛ И ЛЮБОВ!

БЕЗ УСИЛИЕ И ЛЕСНО ЩЕ СЕ ВЪЗНЕСЕТЕ НА КРИЛЕТЕ НА ЛЮБОВТА!

Лесно и без усилия ще постигнете възнесението!

Информацията е от 2.03.12 г.