ДЕЯ СЪН: СВЕТЛИННАТА ТЕРАПИЯ С 12-те КОСМИЧЕСКИ ЛЪЧА Е МЕДИЦИНАТА НА БЪДЕЩЕТО

Дея СънДея Сън е икономист по образование с магистърска степен по икономика и международен менинджмънт. Работила е в сферата 15 години като финансов мениджър и главен счетоводител. Изучавала е клинична психология, има специализации по източни лечебни техники, ароматерапия, антистрес методи, енергийна терапия.

От 10 години се занимава със скенерна диагностика, холистична лечебна дейност и консултации в сферата на енергийната/квантова/ медицина и икономическата психология.

Техниките, с които Дея работи са билколечение, кристалотерапия, хомеопатия, светлинно-цветово лечение/с цветните Лъчи на Светлината/, енергийно-вибрационно лечение по метода „Лечебни ръце”, енергийна психотерапия, мануална терапия – акупресура и рейки, ментално лечение с мисъл, лечение с молитви, ангелска терапия и изцеление с изцелителен кръг от Йерархията на Светлината, кармична терапия – облагородяване на карма, светлинна терапия – светлинен коефициент, мултиизмерно лечение и степени на светлинно извисяване.

Работи и от разстояние – дистанционно и онлайн.

За контакти с Дея Сън тел. 0898 509 717

е-mail: [email protected]

Дея, занимавате се с толкова много неща, но нека започнем с това как от такава прагматична работа като финансите преминахте в сферата на духовното?

– Благодаря за поканата, поздравления за насоката Ви, в духа на Новото време. Духовността е развитие на заложеният потенциал в нас, припомняне на божествени закони, живот в извисяване на съзнанието ни. Всяка професия и занимание е духовно проявление, когато се върши с душа и сърце. Лекувайки от дете, с наследени дарби, завърших икономика, водена от интуинцията. Развих се в двете насоки паралелно, от известно време съм се отдала на холистичната насока за хармония и здраве, вкл.

консултант по холистичен менинджмънт. Преди 17 години преживях “чудото“на спасението в автомобилна катастрофа и състоянието „преминаване в отвъдното”. След тунела и ретроспекция на живота, срещата ми с двата Архангела – Михаил и Гавраил и Учителя Моисей, в красивото ниво “нирвана”,

разбрах Пътя на душата си и го следвам.

Първоначално със сериозна, продължителна подготовка, сега с енергийна и консултантска практика, в Лъча Хармония. Участвам в светлинната дейност за процесите на Кристалната/Христова Решетка за Земята и Вселената, заедно с много други хора и същества. Дея Сън е псевдоним, всеки има също и Божествено Име, на Аз Съм Присъствието. В духовния път на себеусъвършенстване се преминава през много посвещения и проверки.

Енергийната хармонизация явно е Вашето призвание, или поне най-изявената част от работата Ви. Използвате различни методи, но кой от тях е най-ефективният и как разбирате кой точно да приложите за отделния човек?

Главното лечение е с вяра/свързаност с Източника, с изявата силата на сърцето, синхронизация на четирите тела – физическо, емоционално, ментално и душевно, т.нар. светлинно тяло.

Работя с душата

висшият Аз на всеки, Архангелите и висшите Нива на Съзнание. Всеки случай е индивидуален, съобразен с нивото и дисбаланса. Щом веднъж успея да “възпламеня” душевната искрица, останалото е личен избор и отговорност с извървяване пътя към освобождаване, с действия към промяна от всеки. Подходът е комплексен: тяло, психика, душевният носител/висшето Аз, също светлинна и мултиизмерна хармонизация на четирите тела. Прилагам и мануални терапии: акупресура, метод „Лечебни ръце”, кристалолечение.

Как правите диагностиката? И изобщо като говорим за такава диагностика, само за тялото ли се отнася тя?

Това е холографско “разчитане “ на холографското тяло: енергийна скенерна диагностика, които придобих по-явно след катастрофата. Полето ни съдържа богатството на личната информация, аурата не само представя, но съдържа Цялото. Тялото е микрокосмос, който отразява всичките различни фактори, с които човек борави и обединява. Правя анализ на енергийното състояние на 4-те тела, вкл. негативни/и магични/, кармични обусловености – когато възприемаме човек с пълния му спектър, всеки е уникално красиво представяне от цветове, Светлина и енергия. Настоящият период ни предлага различни предизвикателства за настройка. Аз съм сред първата вълна сътрудници – кристални деца, появили се експериментално през 1968, 1969 и 70-та година. Ние се разпознаваме и сме във “връзка”. Затова работата ми с кристални, дъга и звездни/диамантени деца е любимият ми приоритет.

На методите на мултиизмерна терапия сте се учила в Ашрама на Джуал Кхул, а за него се знае, че е адепт от втория Лъч на Любов-Мъдрост и е последният от адептите, приели посвещение – петото Му посвещение е било през 1875 г. Обучението на енергийно ниво ли става?

– Ашрамът е и духовна група, а аз съм лична ученичка на Джуал Кхул. За свойствата на Светлината Шамбала е и регулиращо, разпределително Светлината звено. Водена от Учителя Беинса Дуно/Петър Дънов/, работя и съм от Всемирното Бяло Братство/ВББ/. Обучението е телепатично, ментално и също на енергийно ниво – в етерни обучителни “средища”,

които съществуват в Шамбала, Храмовете, Сириус, ВББ и други, според нивото и насоката на ученика. Изцеление се извършва и в измеренията: 5-то, 7-мо, 9-то. Дейността ми е посветена на Новото време и Прехода.

Благодаря на Бог, Триединството, всички светли сили, същности и хора, които са ме учили, помагат и милеят за Земята, Вселената и отвъд.

С кои болести се справя успешно светлинната и енерго-вибрационна терапия?

– Светлината, медицината на бъдещето и светлинната терапия с 12-те Космически Лъча и производните им е универсална. Те Са проявление на божествеността и изграждат цялото Творение, това са живи разумни Същества.

Трансформацията е на фотонно ниво – при болест или проблем,

от значение е участието и вярата на самия човек. Прилагам и методите на цветотерапията, цветните есенции на д-р Бах, природна хомеопатия, също енерго- вибрационната, която се провежда с висши есенции – аура сома-чакри, кристални, карма, архангелски, платонически, за висша хармонизация, благоденствие, светлинно тяло.

В гените ни, ДНК структурата е знанието за Сътворението и Вселената, това са светлинните кодове на Бог, затова да възстановим и подържаме вибрациите си е важно в Прехода.

Друг метод, който ползвате е Ангелската терапия и лечение. Разкажете ни повече за това? Може ли човек да се научи и сам да започне да работи с ангелските нива, или трябва да има специална дарба?

Това е ръководство и насоки за помощ от Ангели, Архангели на Светлината и Господари на Кармата за решаване на проблеми и трудности, облагородяване на карма, късмет в бизнеса, любовта, за лечение и изцеление, за изчистване от негативни – кармични и родови – обременености /вкл. магии/. Нужно е разбиране, вяра и действия.

С ангелските нива е свързан всеки,

ние сме ангели и имаме божествени дарби, които развиваме непрекъснато и когато е осъзнато, насочено, подкрепата е достъпна, свободна и реална. С нашите ангели-пазители сме постоянно, достатъчно е да се обърнем или помолим ангелските нива на Светлината за каквото е нужно,

те са в нас и до нас и помагат винаги, когато ги призовем, иначе помагат, когато се налага. Да си посредник, канал на Архангелското Ниво/Богините е ценно призвание, а да работиш с Тях е отговорно участие в светлинните процеси. Има и следващи етапи – работа с Възнесените Владици, Херувими, Серафими, Елохими и т.н. Съзнателният стремеж към Бога, преминава през тези Нива.

Когато напълно осъзнато приемем всички хора за братя и сестри и всички същества, когато осъзнаем, че твоето Аз е моето Аз, т.е всичко е проявление на Бог, тогава вече няма противоборство, разногласия и неблагополучия. Когато знаеш, че Бог Е в теб, усещаш връзката в сърцето, живееш в синхронността, в по-висшата си перспектива – душа, свръхдуша/Христово Съзнание, Монада и нататък.

Да поговорим за кармата. Вие можете да проследите кармичната линия на човека и да му кажете с какви тежести е дошъл на Земята. Може ли кармата да бъде променена и ако да, как? Има ли универсална молитва или друго, с което човек може да подобри кармата си?

– Кармата, знаем, е причинно-следствена връзка и е важна при определени нива на развитие, в следващите има свободно“необременено” съществуване.

Кармичният закон е регулатор,

а освобождението от наслоенията и кармичното облагородяване е красив, но труден процес.

Четирите кармични категории са: болести, взаимоотношения, условия на живот и характер.

В новото ускорено време имаме подкрепа и пълното “участие” на висшите ни нива на Съзнание. Работи се главно с Повелителите на кармата, Божествения Управител, Управителите на Акаша и Архангелите, възнесените Владици. Важен фактор е желанието и съзнателното фокусиране върху процеса, “вътрешна работа”. Многоизмерни Същности сме в холографския Космос, едновременно проявени във всички Нива – от ангели до Аз съм Присъствието. Не са нужни толкова много знания или действия, а сърдечно, по детски чисто насочено съзнание за пречистване на мисли, чувства и действия, чрез самонаблюдение и самоконтрол във всеки момент, към извисяване. Има достатъчно литература и източници. Моята книга в електронен вариант “Люлката на Слънцето” е алманах за енергийна, ангелска и кармична терапия, също.

Щастието е освобождаване, Път към Бог. Ние сме Сън в Ума Му, част от холограмната Илюзия/Идеята на Бог, проявена и сътворена в Космоса. Целият Живот е една красива игра на самоусъвършенстване, така Бог Е съвършен.

От 7-то райско, Христово Ниво сме “слезли” до нашето трето, а сега възстановяваме съзнателно божествеността си.

А ето едно утвърждение – защита:

Бог Е Любов! Бог Е проявен в Мен, Ние с Бог Сме Едно! Да Бъде Светлина! ОМ.

Какво представлява Планът на душата?

– Всеки може да научи своя План на душата в медитация, чрез”свързване“ с душата си, от ангелите или на сън.

Планът на Душата е нишката, която ни “води” през преражданията,

опитността и насоката ни в усъвършенстването. Също чрез регресия, вкл. минали животи /провеждам ги в състояние на дълбок покой, с медитация в сърцето/, разказите за преживяванията на прага на смъртта/както стана и при мен/ и психичната медитативна работа/основният самостоятелен метод/. Акашовите записи на душата за всички животи се пазят на долното ниво на каузалното ни тяло – извършвам и такава прогностика. Тук е мястото да изразя моята основна, дълбока благодарност към безпорния принос на Петя Димитрова – Ирина, Учител и Пазител. В продължение на 20 години, посветила се на духовна работа и обучение, автор и издател на книги, основател, с благословията на Далай Лама, на Тибетското общество в България, чиято работа и призив е “Щастие за всички“.

Сега живеем в условията на икономическа криза и много хора имат проблеми с бизнеса. Издайте една тайна за успешен бизнес? Какво да направим, ако не ни върви и сме изправени пред фалит?

– Този процес не е случаен, свидетели сме на промяна на ценности и системата. Трябва да променим приоритета си в живота и да прозрем смисъла, нужни са съпричастност и единност, преодоляване на отделеността и осъзнаване на божествената проява в Прехода. Живеем в съкратено време, ДНК трябва да бъде възстановена, енергията – съхранена и повишена, кармата – очистена, и да придобием пълно разбиране за истинската ни същност. Получаваме помощ непрекъснато, светлинните кодове са задействани, трансформацията ни е в ход, светлинните процеси са много висши и силни, достатъчно е желанието за освобождаване от старите ненужни модели на триизмерната реалност. Всеки може сам или с водач, това е индивидуален път, в единение с всички и всичко. Молитва с вяра, чисто сърце и освобождаване от ненужното, важна е душата, не оцеляването! Отминалите години ни показаха перспективите и насоката.

Благодарността за всичко и към всички, да бъдем себе си, да живеем в сърцето – това са ключовете.

Казвайте си следното утвърждение:

Бог Е Любов! Божественото Изобилие е проявено във всичко, в мен, чрез и около мен, по съвършения божествен начин за всеобщо благо на всички, винаги и постоянно, изцяло по Божията Воля. Бог Е в мен! Ние с Бог сме Едно!

Кажете накратко, какво предстои на България през 2012 г.?

– В годината на Дракона мотото е мъдрост, смелост и действия в реализирането на целия ни потенциал, защото възможностите са вече налице. В благословеното време за Прехода/Портала на следващото Измерение, България е свещено място и българите сме призвани. Всички хора сме с общ ген и божествен произход, а българите са “пазители” на кода на Светлината, в превод това и означава “деца на Светлината “.

Предстои ни единение и възраждане и годината е начало на процеса.

Сам човек не се спасява, за целта се хващаме за ръце, действаме с вяра и визия за светъл и красив живот, така Земята и ние ще се възродим.

Нека се възнесем в Светлината! Да бъде!

Интервюто взе: Анна Димитрова