ДУШАТА НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ЖЕЛАНИЯТА И ЗАПОВЕДИТЕ НА УМА

Йорданка Николова

Господи, гледах едно филмче по Интернет – американско, в което, както и в повечето послания, призивът е: Активирайте епифизата! Събудете се! Повишете вибрациите си!… Като че ли това става с напъни на ума! Ти какво би ни казал, Господи?

– Човекът, чрез Душата си, е неразривно свързан с Първоизточника на Съзиданието, т.е. с Мен.

Душата си има свой План на себеопознаване, т.е. Пътя, по който ТЯ твори животи наред своето Битие и трупа чрез това СВОИТЕ ОПИТНОСТИ, както и скоростта на овладяване на тези опитности, т.е. ИЗВОДИ ОТ ПРЕЖИВЕНИТЕ УРОЦИ, КОЕТО  Е ЕДИНСТВЕНО И САМО С ЦЕЛ ТЯ, ДУШАТА, ЧИСТА И БОЖЕСТВЕНА ЕДИНИЦА, ЧАСТ ОТ ЦЯЛОТО, ДА СЕ ЗАВЪРНЕ (както е и тръгнала от Него) ПРИ ЦЯЛОТО – СИЯЕЩО-БЛЕСТЯЩА, БЯЛА, ПРОСВЕТЛЕНА И ОСВЕТЛЕНА ОТ ЛЮБОВТА И ПРОШКАТА – НЕЙНАТА ЕДИНСТВЕНА БОЖЕСТВЕНА СЪЩНОСТ.

И в този Път на Душата

РАЗУМЪТ служи като СЕЙФ за натрупаните опитности – Знания,

КОИТО УМЪТ КЛАСИФИЦИРА КАТО „ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ“, НО ТАЗИ КЛАСИФИКАЦИЯ Е НАЙ-НИСКОТО НИВО НА СЕБЕОПОЗНАВАНЕТО И Е САМО СТИМУЛ ЗА ДУШАТА ДА ПРОЯВИ СВОЯТА ИСТИНСКА СЪЩНОСТ, т.е. Мен!

И така, това себеопознаване Е КАЧЕСТВЕН, ЕВОЛЮЦИОНЕН СКОК, А НЕ НЕЩО ЗАВИСЕЩО ОТ МИГА (т.е. един живот), ПОРАДИ КОЕТО ЖЕЛАНИЯТА И ЗАПОВЕДИТЕ НА УМА НЕ ВЛИЯЯТ НА ДУШАТА!

Не се корете или гневете, че не успявате да отворите или намерите ИЗВЕДНЪЖ своята истинска същност!

ТЯ, ДУШАТА, ИМА СВОЙ ПЛАН И ГО СЛЕДВА, А ТАМ НЯМА НАСИЛИЕ ОТ УМА!

СПОНТАННОСТТА НА СЛУЧВАЩОТО СЕ С ЧОВЕКА Е СЪЩИНСКИЯТ УРОК, ЗАРАДИ КОЙТО ТОЙ Е ТУК И СЕГА(т.нар. от вас Просветление, Знание)!

Информацията е от 30.05.12 г.

РИКУШЕТ НА ТУРСКИ КУРШУМ Е УБИЛ БОТЕВ

Днес е черешовата задушница и денят, в който честваме гибелта на Христо Ботев. Светла да бъде паметта на всички Души и ПОКЛОН ПРЕД ПОДВИГА НА Ботев!

Може би точно сега е редно да попитам, Господи, кой уби Ботев – дали загина от турски куршум, или е вярно, че е загинал от предател – много упорито се спряга  синът на баба Тонка?

– Умишлено е създадена тази легенда-лъжа, за да се опорочи делото на бунтовниците и да се покажат българите като недостойни и предатели!

Убит е от рикуширал ТУРСКИ КУРШУМ!

Турция е наследила византийската лукавост и лицемерие и затова е покрила този величав момент в лъжа за предателство – за да бъдат БЪЛГАРИТЕ УНИЗЕНИ И С ЧУВСТВО НА ВИНА!

– Господи, прочетох една много интересна статия, по-скоро изследване, че главите на американците растат стремително /това твърдят учени от университета в Ноксвил, щата Тенеси). Само в последните 150 години обемът им е нараснал с размерите на топка за тенис. Черепите на японците пък са удължени и широки. В изследването са взети данни само от белите американци с европейско потекло (разполагали са с най-голяма база данни за тях).

Какво показва това, Господи?

– Това са генни мутации, настъпили вследствие ГМО-продуктите, консервантите и пси-оръжията, под чието въздействие е огромна част от американския народ.

Вредно ли е?

– Да, така се уврежда разсъдъкът и човек лесно се манипулира и губи Волята си.

Ето и още нещо интересно: Учени са забелязали, че години наред нараства живакът по време на топенето на ледовете през лятото в големите северни реки Об и Лена в Сибир. Така от топенето на ледовете в Арктика ще се увеличи живакът в Северния ледовит океан. Всичко това вреди на северните народи в Сибир и Канада, както и на голяма част от рибите и бозайниците.

Какво става, Господи, и защо?

– Живакът в Антарктика и на Север е за да се поддържа ИНТЕНЗИТЕТА НА МАГНИТНАТА МАНТИЯ НА ЗЕМЯТА – ТАКА СЕ РЕГУЛИРА НЕЙНАТА СТАБИЛНОСТ НА МАГНИТНАТА И ГЕОГРАФСКИТЕ ОСИ.

Неслучайно се появява сега това явление /активирано в последните 7 години/ –

ЖИВАКЪТ ТРЯБВА ДА ОТИДЕ КЪМ НОВАТА ТОЧКА ЗА НОВИЯ СЕВЕРЕН ПОЛЮС, КОЕТО И ЩЕ СТИМУЛИРА ЖИВОТНИТЕ И РИБИТЕ ДА „БЯГАТ“ ОТ ЖИВАКА И ТАКА ДА СЕ НАСОЧАТ КЪМ НОВИЯ СИ ДОМ, КОЙТО ВЕЧЕ ПОДГОТВЯ ЛЕДЕНАТА СИ ШАПКА – Тибет и Индия.

Информацията е от 2.06.12 г.