ЕГИПЕТСКИ АМУЛЕТИ ЗА ФИНАНСОВ ПРОСПЕРИТЕТ

А. Пламенова

Египетски кръст Анкх в планината

Египетският кръст Анкх е символ на мъдростта във всяко отношение, включително и по финансовите въпроси, както и символ на изобилието в живота. Торбичката, изобразена на рисунката, символизира съхранението и най-вече материалните натрупвания. Планината символизира достижимите цели и възможности.

Ако искате да обезпечите финансово себе си и и семейството си, ако искате да започнете нов бизнес, да смените работата си или пък да получите по-висока длъжност и съответно – заплащене – този амулет ще направи всичко необходимо, за да постигнете целта си.

Работейки с египетския амулет, вашият живот ще се промени изцяло, а вие умело трябва да съберете финансовия урожай, който ще се излее върху вас.

Освен финансов просперитет, той носи здраве, щастие, благополучие, богатство и дълголетие.

Афирмация за работа със символа:

Аз съм олицетворение на паричната аура!

Аз съм богат/, моят живот е празник!

Аз избирам такива мисли, които ме правят щастлив/а и ме водят към изобилие!

Упражнение за активация на парично-енергийното поле на символа:

Концентрирайте погледа си върху кръста, изобразен на картината. Дишайте равно и спокойно. Когато погледът ви тръгне към горната или дясната част на картината, върнете го към кръста. Правете това спокойно и свободно. Ако погледът ви тръгне към лявата част на листа, не правете нищо. Работете така 3 минути.

Скарабей

Скарабеят е символ на бог Кепер – бог на Слънцето, който се движи по небето. Той е и символ на възраждането. На някои египетски мумии са изрисувани в областта на сърцето „сърдечни скарабеи”, като знак за възраждане. Такива скарабеи се правят от яспис или друг зелен камък, тъй като зеленият цвят също символизира възкресението.

Ако сте притеснени за финансовото си състояние, ако ви трябват незабавно пари, а не виждате начин да ги получите, този скарабей ще ви помогне. Амулетът-скарабей осигурява на притежателя си защитата на Слнцето – укрепва жизнените му сили, носи му щастие и защитава го защитава от всякакви злини. Има и поверие, че скарабеят носи пари в дома. Както безкрайно бог Кепер се движи из небето, така безкрайни ще бъдат и вашите успехи и рацвет.

Афирмация за работа със Скарабея:

Миналото, с неговите неуспехи, си замина завинаги, и само успехи рацвет и щастие ме очакват!

Аз съм изпълнен с парична аура!

Аз заслужавам много пари!