ЕНЕРГИЙНИТЕ КОДОВЕ НОСЯТ ЖИТЕЙСКИ ПОДАРЪЦИ

А. Пламенова

Зад всяко число стои съответстваща му духовно енергийна вибрационна структура. Ако разположим числа в правилна последователност, то тяхната вибрационна структура ще съответства на вибрациите, които са ни нужни, за да бъдем в хармония и да получаваме това, което искаме. Концентрацията на вниманието върху последователността от цифри настройва организма подобно на музикален инструмент и той започва да вибрира правилно. Академик Грабовой казва: „При практическа работа с числа се водете от своята интуиция – ефект ще има, независимо колко дълго сте били концентрирани върху съответния числов код.”

И така, предлагаме ви няколко кодове, с чиято помощ можете да постигнете очаквания от вас ефект.

Как се работи с кодовете?

Напишете цифровия код на лист хартия и го повтаряйте достатъчно дълго, докато не запомните всички цифри в реда, в който са дадени. След това кажете следните ключови настройки, които ще създадат информационно поле:

„В съдействие с Волята, Душата и Съзнанието на Твореца,

в съответствие с Вечността на Света,

в съответствие с Физическите Тела на Единия Бог,

Божествената светлина от всички обекти във Вселената!”

Затворете очи и си представете изписания числов код колкото можете по-реалистично – например, изписан на тъмен фон с големи, блестящи, сребристи, обемни букви. Колкото по-реално си го представите, толкова по-голям ще бъде ефектът.

Код за успех

За да започне да работи за вас и да ви донесе успех във всяко начинание, работете с този код три последователни дни преди събитието, което ви вълнува – среща, сериозен разговор, интервю за работа и т.н. Произнасяйте на глас 3 пъти на ден една по една цифрите от кода – по 9 пъти всяка.

7 9 7 6 6 5 7 7 3 5 3 7 7 7 9

Код за сила

Този код ще ви зареди с енергия и ще изпълни със сила вашите тънки тела и чакри.

5 5 7 7 5 8 9 2 1 5 7 9

Седнете удобно с изправен гръб. Направете 9 дълбоки вдишвания и издишвания и отчетливо, на глас, произнесете всяка цифра от кода. След това направете три дълбоки вдишвания и издишвания и отново повторете кода. Правете това докато повторенията на кода станат 7. След 3 – 5 минути ще почувствате приток на сила и енергия.

Кодове „Прибавям-изваждам”

Ако трябва да прибавите нещо в живота си – например, повече пари или приятели – визуализирайте желанието си и кажете:

„Седем плюс едно”

7 е числото на тайнствените действия, а 1 е числото на постигнатите цели и енергията. 7+1=8, а осмицата е числото на безкрайността.

Ако пък ви е нужно да извадите нещо от живота си – например, да намалите теглото си – представете си, че сте с перфектна фигура и кажете:

„Десет минус едно”

10-1=9, а деветката е числото на промяната.

Кодове „Ускорявам – забавям”

Ако искате да ускорите някакъв процес в живота си – например, закъснявате за работа, а автобусът не идва, или пък нямате пари, а ви бавят заплатата, повтаряйте колкото можете по-често следното:

„Двайсет”

20 се състои от 2 – числото, което умножава вашите усилия, а 0 премахва силата на противодействието.

Ако пък ви трябва забавяне на нещо, повтаряйте си:

„Четири”

4 е квадрат – най-устойчивата фигура. Именно тя ще забави, ще задържи събитията. Освен това, квадратът има равни страни, така че нещата ще станат устойчиви и бавни.