ЕНЕРГИЙНО ОЧИСТВАНЕ НА ТЪНКИТЕ ТЕЛА СЪС СОЛ

Очистването със сол е необходимо при подозрение за магическа намеса, уроки, проклятия, дори при липса на самочувствие, лоши мисли, депресивни състояния, апатия и т.н. Ето защо ви предлагам начин за енергийно очистване. Важно е да запомните, че всички процедури за очистване се правят само на намаляваща Луна!!!

Най-ефективен е ритуалът очистване със сол. Солта в ритуалите символизира стихията на Земята. Тя е неимоверно силна енергийна структура, която е способна да събира като гъба в себе си негативите.

И така, ето как можете да почистите ефирните си тела. Купете нов пакет сол – морска или каменна. Когато я плащате, или дайте точно пари, или оставете бакшиш, но в никакъв случай не си взимайте рестото. Отворете плика у дома, вземете пълна шепа сол и я изсипете в сух тиган – не е задължително да е нов, може да ползвате и такъв, в който приготвяте храна, но след ритуала трябва да го измиете добре. Изхвърлете останалата сол от пакета на боклука. Сложете тигана със солта на котлона да се загрее. Докато се топли, кажете молитвата „Отче наш”, ако сте християни, а ако изповядвате друга религия, повикайте на помощ божества или духове, в които вярвате.

След това прочетете следните думи:

„Сол, свещена, сол, осветена, вземи всички мръсотии от раба/рабинята божий/божия …/кажете името си или името на човека, когото чистите/, всичко урочасано, всичко омагьосано, всичко с храна изядено, всичко с питие изпито, всичко от лоши очи направено, всичко сторено от девица и старица, от младеж и старец, от дете и покойник, от сестра, от брат, от баща, от майка, от съпруг и съпруга. Всичко събери и по течащата вода носи до морета и океани. Както го казвам, както го искам, така и да бъде. Амин.”

Изсипете загрятата сол в бял съд и сложете върху нея снимката на човека, когото очиствате – ако го правите за себе си, сложете собствената си снимка. Повтаряйте по-горе дадените думи всеки ден по веднъж в продължение на една седмица, като всеки път слагате и снимката върху солта. На осмия ден изсипете солта в течаща вода – река, море, поток и т.н., но да не е в мивката. Съда, в който е стояла солта, измийте добре.

Докато правите този ритуал, никой не трябва да ви вижда, както и солта и снимката. Освен това не казвайте на никого, че работите с ритуала.

Ако солта почернее или замирише лошо, значи сте били затлачени от негативна енергия. Можете да повторите процедурата на следващия лунен цикъл.

Ако съдът се пукне, със сигурност върху вас действа негативна външна намеса. В този случай трябва да изхвърлите солта и да започнете ритуала отначало.

Тази енергийна работа не може да изчисти силна магия или проклятие, но уроки, завист, лоши пожелания и т.н. премахва успешно. Ако знаете със сигурност/наистина ако знаете, а не само имате предположения/ кой има пръст във вашите неприятности, след като приключите със солта, сложете да се затоплят в чист метален съд, но без сол, набор от нови шевни игли, които също сте купили с точно приготвена сума и специално за тази цел. Когато са загрети добре, кажете следното:

„Който ми е направил зло, сам злото си да глътне. Да бъде!”

Накрая хвърлете иглите в тоалетната, без да ги докосвате с ръце.

Превод: А. Пламенова