Заземяване с кристала Арис

Zazemiavane s kristal na Krion

М. Петкова
Заземяването на физическо ниво е добра възможност, но не е достатъчно. Най-добре е то да бъде както на физическо, така и на емоционално, ментално и духовно ниво. Тук ще ви разкажа как става това.
На физическо ниво човек може да се заземи, като си представи как израстват корени от краката му и растат навътре, дълбоко в Земята. Това може да се прави по всяко време и на всяко място, дори и по време на хранене. Но заземяването с кристала Арис е нещо съвсем друго – този кристал съдържа цялата енергия и вибрации, които помагат на физическото тяло без проблем да приема висша енергия.
На емоционално ниво заземяването уравновесява и хармонизира мъжките и женските енергии на човека – без значение от какъв пол е той. А движението на двете енергии е изключително важно да бъде хармонично и балансирано. Ако те се движат неправилно, човек започва да проявява изблици на гняв и неуравновесеност в емоционалните си възприятия. За да се заземите на емоционално ниво, призовете на помощ висшата Светлинна Същност на Адонай Аштар Шеран и го помолете да уравновеси и хармонизира вашата мъжка и женска енергия.
Призовете Окото на Бог с езика на Светлината:
Кодоиш, Кодоиш, Кодоиш, Адонай Цабаот /Свят, Свят, Свят Господ Саваот)/.
Или пък кажете:
Ехей Ашер Ехей, Ехей Ашер Ехей, Ехей Ашер Ехей /Аз Съм Този, Който Съм/.
Направете това след като сте завършили упражнението по заземяване на физическо ниво.
На ментално ниво, т.е. своето ментално тяло, можете да заземите, като произнасяте и повтаряте определени думи или мантри. Тогава възниква енергия, която трансформира менталното ви тяло. А менталното тяло е черупка, в чиято вътрешност се движат мислите ви. Почти всички хора носят в себе си „багаж” от грижи и страхове, а това не е полезно за духовното развитие. Затова е важно редовно да заземявате и чистите себе си на ментално ниво.
Арис притежава огромно заземяваща сила. Нарисувайте на двете стъпала на краката си кристала Арис и веднага ще почувствате силата на неговата енергия.
Можете да нарисувате кристала и върху дланите си, мислено върху някоя от чакрите си или върху своята аура – това би било още по-добре за процеса, който ще премине през вас.
Арис е изключително важен кристал, тъй като в процеса на проявление на многоизмерните способности, когато заземяването е необходимост, той помага за стабилизиране на светлинното тяло и дарява практикуващия с добро самочувствие. С две думи – енергията на Арис заземява и изчиства.
Утвърждение за прием на кристалната настройка
/кажете го, след като сте се подготвили за приема на настройката/
Моля моето Вътрешно Аз да ми разреши и помогне да приема настройката „Енергия на Арис” по най-добрия за мен начин, изразявам своята воля да бъда заземен/а по време на тази работа.
Моля работата по заземяването ми да протече максимално комфортно за мен, с подходяща интензивност и скорост.
По време на настройката трябва да сте в седнало или легнало положение, в отпуснато и спокойно състояние, а ръцете и краката не трябва да са скръстени. Настройката продължава 30 – 40 минути.
Внимание: В деня, в който приемате настройката, е забранено да се занимавате с медитации и друг вид лечебни техники, за да не попречите на настройването си.
Използвана е информация от vk.com и svetlyi-mir.com