ЗАКЛИНАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ С ЯЙЦЕ

За да направите заклинание за здраве с яйце, трябва да обърнете голямо внимание на лунната фаза. На пълнолуние заклинанието ще е най-ефективно, а за най-подходящ ден се счита съботата, защото тогава намесата в кармата се осъществява по-бързо и с много по-голям ефект от останалите дни в седмицата. Планетата, която допринася са успеха на заклинанието, е Сатурн. Когато луната е в нейната зона, трябва да вземете едно тъмно кафяво яйце и маркер.

Пуснете си спокойна музика и върху бял лист хартия напишете името и рождената дата на болния човек. Заклинанието действа и ако сторите същото, заменяйки листа със снимка. След това върху яйцето с маркер напишете:

„Нека болестта да бъде прогонена от…(името на страдащия)“.

Занесете яйцето в църква, където попът да го освети. Заклинанието се задейства след като прокарате яйцето по цялото тяло на човека. Представете си как болестта напуска тялото и душата му и организмът му се зарежда с нова енергия.

След този ритуал изхвърлете яйцето в течаща река и отправете молитва за здраве на болния. Водата ще го пречисти и ще отнесе със себе си страданията му.