ЗАКЛИНАНИЕ „ЕЛА, ЛЮБОВ”

Това заклинание е най-добре да се направи на новолуние. Тъй като целта му е ново преживяване във вашия живот, то би било добре да използвате и неизползвани преди материали, за да се появи новата любов още преди да е свършил лунният месец. За да извършите ритуала, са ви нужни следните неща: листенце от цвят на роза във формата на сърце /ако не можете да намерите точно такова, може да си направите сами, като го изрежете от червена хартия/, бял лист хартия, нова, неизползвана химикалка, розова свещ и нов пощенски плик.

В деня, когато се появи новата Луна, напишете на белия лист с новата химикалка следните думи:

„Както това сърце е озарено от огъня на свещта, така призовавам моята любов да дойде при мен сега.

Така да бъде, без вреда за никого.”

Когато настъпи нощта и Луната се покаже на небето, вземете вана, облечете си чиста – изпрана или нова – нощница/пижама, запалете свещта и прочетете заклинанието от листа на глас.

После вземете розовото листенце/изрязаното от хартия розово сърце и го поднесете към свещта, така че през него да се вижда сиянието на пламъка. След това го сложете, заедно с написаното заклинание, в пощенския плик и го запечатайте с восък от свещта. Скрийте плика на безопасно място и в никакъв случай не го вадете в следващите 28 дни. През това време новата любов трябва да се появи в живота ви.

Източник: astromag.at.ua

Превод: А. Пламенова