Звездните Старейшини чрез Алуна Джой: ЗЕМНАТА РЕШЕТКА СЕ ПРЕУСТРОЙВА

В момента вие изграждате ново тяло – когато магнитното поле падне до нула, ще получите нови тела

От самото начало на 2012 г. започнаха да идват енергии, породени от усещането, че нещо става, сякаш сме в космически кораб, който е извън контрол. Темповете на пристигане на тези енергии, накратко казано, спират дъха ни. Но когато се заслушаме в мелодията, извираща дълбоко от сърцата ни, ние установяваме, че сме изключително развълнувани и така, сякаш вече сме пристигнали. Тази превъзбуда, която ни е липсвала толкова дълго време, се усеща вече във въздуха и ни кара да се чувстваме добре.

Всъщност Земята се променя и това става във всички части на изцяло новата й решетъчна система. Тектоничните плочи също се пренастройват на магнитно ниво. Така че намирането и заставането в нашите центрове става все по-трудно. При по-чувствителните хора към Земните енергии

се появяват някои симптоми като леко гадене, сутрешно неразположение, леко постоянно главоболие, което сякаш не желае да си отиде, и обриви или пъпки около областта на сърдечната чакра.

Това са временни състояния. Вие изграждате в момента ново тяло. Учените знаят, че телата ни заменят всяка отделна клетка на всеки седем години.

Това, което преживяваме сега с ускорени темпове, е клетъчна регенерация на нашите физически и светлинни тела.

Това ще бъде изключително нов и цялостен начин на това да Бъдете. Това, което се случва, ще ви накара да се чувствате малко странно за известно време, докато този процес приключи напълно, но ние не очакваме тази интензивност да се облекчи в скоро време. Твърде много има още да се извърши – регулации на стари непотребни вече вещества, както и на съвсем скорошни трансформации. Не съдете вашия процес, както и процесите, които се извършват у другите. Осъждането и духовната арогантност нямат място в тези времена. Всичко е перфектно огледало на Господ…Включително и вие. Запомнете ….

Това, на което се съпротивлявате, никога няма да ви освободи, така че позволете да бъдете понесени от потока и се слейте с този процес. Пак ви повтаряме:

това, на което се съпротивлявате, никога няма да ви освободи.

Позволете на историята ви да се разгърне. Запомнете, че това, което сте били и сте преживели, добро или лошо, ви е довело до това, което сте в момента. Дори само един бърз поглед назад ще ви припомни колко много сте се развили. Не виждате ли колко много сте еволюирали! Не забравяйте това. Ние смятаме, че вие ставате все по-способни да се справите с илюзиите на този свят, като несправедливост, нечестност, въпроси, свързани с почтеността, семейни драми и други взаимоотношения, а триизмерният свят не работи както е необходимо.

Всичко това се усеща като една безкрайна ретроградна ситуация от вас. Но пак ви казваме, това е временна ситуация. Сега ние усещаме много по-силно и ясно тези неща, защото вече сме в нов свят, където не съществуват тези илюзии.

Вашето ДНК се учи да балансира и реорганизира това противоречие на честотите.

Единственото нещо, което сега стои на пътя ви, е вашият собствен ум. Интензитетът на енергията е възможно да ви накара да пожелаете да пропълзите в някоя пещера и да го изчакате там. Но вие не правите това. Вие продължавате да стоите с всеки изминат ден непоколебимо на Земята, да вдишвате и издишвате и давате най-доброто от себе си, за да останете във вашия център, където и да се намира във всеки даден момент. Всичко около вас се променя и изменя по невероятен начин интензитета на скоростта си. Ако се опитате да се скриете, или да реагирате според старите си възгледи, нищо няма да се получи.

Трябва да останете включени.

Трябва да участвате в този грандиозен процес на разгръщане на Новата Земя, човешкото пробуждане и обединението на колективното съзнание. Ето защо вие дойдохте тук. Вие пожелахте това. Земята получава нова решетъчна система и вие се обновявате, за да синхронизирате честотите си с тази нова решетка. Това ще настъпи чрез

промяна на системата ви за ориентация, с получаването на нов сърдечен център и ново тяло.

Освен това, магнитното изместване на полюсите е напълно възможно да стане по-рано от първоначално планираното. Изместването на магнитните полюси не е никак преувеличено, както мнозина смятат. Геолозите знаят, че Земята и Слънцето са променяли магнитните си центрове много пъти. Това по никакъв начин няма да създаде големи физически промени от световен мащаб на Земята.

Нашето тяло се развива във всеки смисъл на думата, доста по-бързо в настоящия момент в сравнение с който и да е друг момент от историята. Нашата кръв съдържа желязо, а желязото е магнит. Поради този факт, каквото и да се случи на Земята и нейното магнитно поле, както и на магнитното поле на Слънцето, ние ще бъдем еднакво засегнати. НИЕ сме ЕДНО със Земята, небето и целия живот. Интересен факт е, че ние вече сме се издигнали до по-висока честота. Единственият проблем е, че нашият ум (нашата памет и нашата представа за нас самите) не е достигнала нивото на осъзнаване на този факт. Желязото в тялото ни (в кръвта ни) притежава памет и история, така че,

когато магнитното поле на Земята падне до нула, нашата памет ще се изчисти и рестартира и ще се възкачи до нови честоти.

В крайна сметка тогава нашият ум също ще се възнесе до по-висшите реалности на това, което вече е осъществено. Това е божествено синхронизиране на целия живот на Земята, към което е прикрепено цялото колективно съзнание. Някои хора ще трябва да ускорят духовното си физическо израстване, което е прекалено противоречащо на всекидневния им начин на живот. Други вероятно ще изпитат нужда да забавят процеса на тяхното развитие, да медитират по-малко, да ядат по-тежки храни и, както се казва, да лентяйстват.

Вие трябва да правите онова, от което чувствате, че имате нужда във всеки един момент, без каквото и да е притеснение какво ще помислят другите за вас. И не трябва да съдите другите за това, че живеят живота си по начин, по-различен от вашия.

Чухте ли това? Това е важно. И отново ви повтаряме,

осъждането и духовната арогантност нямат място в тези времена.

Има причини, поради които живеете по начина, по който живеете. Начинът, по който живеете живота си сега, може да бъде много по-различен, в сравнение с този от преди няколко години. А начинът, по който ще изживеете следващата седмица, може да се окаже напълно противоположен на днешния. Човечеството и всичко живо се синхронизират с цялото. Защо?… Защото ние ще преминем през триизмерната порта заедно.

Всеки трябва да бъде със същата честота като тази на другия, на същата честотна лента, на същата страница и т.н. Не ни е необходимо да знаем нищо друго. Търсенето приключи. Вие притежавате всичко, от което се нуждаете точно сега.

Но вие вече знаем това. Сега е време да повярвате. Вие ще получите необходимата мъдрост и подходящата алхимия тогава и само тогава, когато честотата ви е готова за тази следваща стъпка към процеса на възнесение.

Това е предпазна програма, която ви държи в безопасност от изгарящата светлина на Възнесението. А то се извършва стъпка по стъпка.

В миналото ние сме научили, че ако се издигнем твърде рано или ако не сме се синхронизирали с възнесението на периода, не бихме успели, защото няма да сме готови за енергията. Ние научихме това по много труден начин в Египет и Атлантида.

Всичко се нуждае от синхрон. От наша гледна точка, в момента всичко върви добре.

Накрая бихме желали да ви помолим да не приемате присърце тежките чувства на всеки, който преживява трудни изпитания. Приемането присърце само ще понижи честота на енергиите ви. Запомнете, няма нищо фиксирано и нищо, което да се лекува. Всеки е избрал пътя си. Вие се хармонизирате в колективното съзнание. Доверете се на този процес.

Запомнете, че това, което всеки преживява, е процес на включване на всички вас в една и съща страница, така че да можете да влезете в новия свят, който ви очаква, заедно.

Звездните Старейшини с Алуна Джой, Седона, Аризона, 20.04.2012 г.

Channel: Aluna Joy

Website: aquariuschannelings.com