ЗОДИАКАЛНИ МОЛИТВИ ЗА УСПЕХ

Овен:

„Три имена в едно: Отец, Син и Свети Дух! Всички ви призовавам, всички ви приветствам, всички на пътя ми заставате! Бъдете тук и вие Ангели и Архангели и всички Светии, бъдете ми опора да постигам успехи по-скоро. Три имена в едно призовавам, моето тяло с успех изпълвам! Три имена в едно: Отец, Син и Свети Дух!. Амин.”

Телец:

„Светъл месец, червено слънце, небе ясно, късмет мой прекрасен, моята ръка позлати и с помощта на Ангелите-Архангели успех ми донеси. Слава на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.”

Близнаци:

„В името на Отца и Сина и Светия Дух. Църквата се крепи на вярата, земята се крепи на небето, зимата се сменя с пролетта, а пламъкът на успеха е винаги с мен. Амин.”

Рак:

„Аз, раба/рабинята твой/я нека съм благословен/а, за успехи се прекръствам. С облаци се обвивам, със светлина се опасвам, с небесни звезди се окичвам. Никой друг не може облак да облече, никой не може със светлина да се опаше, никой не може с небесни звезди да се окичи. Никой не може моя успех и късмет да вземе – нозете на враговете ми се отнемат, ръцете им остават неподвижни, очите им нищо не виждат. Амин.”

Лъв:

„Божии наместници, посветете молитвите си на мен и ме закриляйте като Божий/я раб/рабиня. Нека успехът ме застигне и завинаги да ми бъде попечител. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.”

Дева:

„Господи, Боже мой, аз съм пред теб. Пастирът пасе животните, петелът кукурига, а успехът в ръцете ми живее. Свещеникът се моли за всички, за мен и за грешната ми душа. Нека успехът бъде при мен. Амин.”

Везни:

„Чрез Христа и със светия Христос и в Христос. Тебе, всемогъщи Отце и Свети Дух – слава! Пусни успеха от север на юг, нека с мен пребъде моя щастлив Дух. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.”

Скорпион:

„В Рая има три написани листа: първият е на Майка Пресвета Богородица, вторият е на самия Йоан Кръстител, третият е на Исус Христос – нашият Спасител и пред Бога наш защитник и молител. Дай ми, Господи, успех небивал, с печат подпечатан, с моя подпис потвърден. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.”

Стрелец:

„В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. За спасение се моля, с кръст се прекръствам. Дайте ми вятъра на успеха и благосъстоянието да ми е спътник. Амин.”

Козирог:

„Звездите на небето не броя, ръцете ми оран не знаят, думата ми на две не се дели. Успехът мой и късметът с мен да векуват. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.”

Водолей:

„Свети Отче Николай, помогни ми и ми ходатайствай пред Господ и Исус Христос. Позволи на успеха с мен да се сприятели, както земята се плоди. Амин.”

Риби:

„Яйца тринайсет, светци дванайсет, както вие злото унищожвате, така и моите мъки да ме напуснат! Подкрепи ме, Господи, и върви пред мен и зад мен, успехът вселенски към мен прикрепи. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.”

Източник: blackwarlock.com

Превод: М. Петкова


/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:“Нормална таблица“;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:““;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:“Times New Roman“,“serif“;}


/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:“Нормална таблица“;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:““;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:“Calibri“,“sans-serif“;
mso-bidi-font-family:“Times New Roman“;}