ЗОДИАКАЛНИ ОБРЕДИ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО

ОВЕН

Ако се стремите към подобряване на благосъстоянието си, препоръчително е да повторите няколко пъти/нечетен брой/ следното заклинание:

„Съзнание на Света и Творението, пробуди се, озари Пътя на Душата ми и ме дари с покой и благост в новия свят.”

ТЕЛЕЦ

Снабдете се или си направете сами висулка за колие с изображението на Слънцето и я носете всяка събота – този своеобразен талисман ще бъде посредник между вас и креативната енергия на Небесния Телец, която се изразява на физически план в материализиране на енергията на парите. На слънчевия диск изпишете знака ОМ.

БЛИЗНАЦИ

Един от най-действащите талисмани за зодия Близнаци е знакът ИН-ЯН. Трябва да го носите постоянно със себе си. Друг удачен вариант е да носите винаги в портмонето си две банкноти с еднаква стойност. Изобщо всичко, свързано с финансите ви, трябва да е по две, тъй като това е от огромно значение за паричната енергия на зодията.

РАК

Вие трябва да носите висулка или медальон с изображението на бръмбар скарабей, който да е постоянен обитател на портфейла ви.

Вашата зодия е свързана с кометите, затова по време на медитация трябва да визуализирате образа на ярко светеща комета, която бързо пресичан небето. Мислено си повтаряйте следните думи:

„О, ярка Комета, Светилник на Висшето знание, изтръгни от Висшите плътности душата на нова летяща звезда. Изпълвам се с твоята светлина, със светлината изначална, следвам рождените плазмени галактики и съединявам в битието си два времеви цикъла – Нулевия цикъл и Цикъла на Завършването.”

ЛЪВ

Лъвове, препоръчително е да изрисувате на лист хартия или пък да си набавите малки скулптури на червен и зелен лъв, които да оставите в дома или в офиса си. Друг вариант е да си купите медальон с изображение на двуглав лъв, чиито две глави са разположени в различни части на тялото му – те се съотнасят със слънчевите богове на изгрева и залеза. Това е вашето животно-талисман, което привлича енергията на парите и притежава огромна магическа сила, която ще ви донесе финансови постъпления.

ДЕВА

Изображението на Дева с младенеца е мощен символ, който ще привлече към вас благоприятни вибрации.

Можете да изпълните и следния лесен ритуал: На Пълнолуние погледнете звездното небе – на изток ще видите съзвездието Дева. Вземете в дясната си ръка една монета и се обърнете към звездата със следните думи:

„ О, велика Звезда, озари ме със своята могъща светлина и ме дари с успехи и богатство.”

ВЕЗНИ

Родените под знака на зодия Везни трябва да нарисуват на голям лист хартия една дъга и да я сложат над леглото си. Перуанците наричат тази част от небето „дъга”, „мълния” и „небесна река”, когато Слънцето е там и вали дъжд.

За да потекат към вас златните дъждове на изобилието, сложете под дъгата елмаз и всяка вечер преди да заспите казвайте следното заклинание:

„Дъга и злато, сребро и пламък, дарете ме с благоденствие, спокойствие и уют.”

СКОРПИОН

Покровителка на Скорпионите е богинята Изида. Призовете я със следното обръщение:

„Велика богиньо и покровителко, нека силата на твоето име привлече към мен успехи и благоденствие!”

СТРЕЛЕЦ

Вас ви покровителства Кентавърът. Затова се снабдете с негово изображение и го носете постоянно със себе си.

КОЗИРОГ

Четете тази транс-медитационна молитва:

„Спасителю на човечеството, Същност Безпределна и Дух на Космическото Съзнание, възроди моето богатство и възприятия за Висшата Енергия!”

Друг начин да постигнете желаното благосъстояние е като вземете една банкнота с малка стойност – примерно 2 лева, и отидете на брега на река със силно течение. Застанете на брега, протегнете ръце напред и кажете:

„Велика Небесна Река, моля те, приеми моята жертва и ми дари своите потоци от Благоденствие.”

След като изречете това, пуснете банкнотата да бъде отнесена от течението. Гледайте как водата приема вашата жертва, докато парите се скрият и не ги виждате вече.

ВОДОЛЕЙ

За вас е препоръчително поне веднъж в седмицата да изяждате по една шоколадова фигурка с любимото ви изображение – заек, Дядо Коледа и др., но е много важно първо да изяждате главата на фигурката – по този начин извършвате жертвоприношение, което ви отвежда до вселенския паричен поток и направлявате енергията в желаното от вас русло.

РИБИ

Колкото и странно да изглежда, най-подходящия за вас талисман е именно рибата – тя ще ви донесе парични успехи и редовни доходи.

Източник: blackwarlock.com

Превод: А. Пламенова