Мехди: Крах за САЩ и благополучие за Русия

d09cd0b5d185d0b4d0b8Кой е той?
Мехди Ибрахим Вафа е роден в Иран. Родителите и братятата му живеят там, но той избира Русия, защото се чувства по-добре там. Женен е за рускиня.

“Винаги съм харесвал руските жени, защото са умни и красиви” – признава си екстрасенсът. Дарбата му да вижда бъдещето се появила още когато бил на 4 години. В началото обаче, предсказвал само неприятности. “Когато някой от съучениците ми се готвеше за изпит, аз казвах: “Защо се мъчиш? И без това ще имаш двойка.” И когато предсказанието ми се сбъдваше, всички мислеха, че мога да предричам само лошото и ме биеха. А щом започнах да им подсказвам кой билет ще им се падне на изпита, всичките ми приятели станаха отличници.
И така Мехди отива в руския вариант на “Ясновидци” – “Битва екстрасенсов”, където печели първо място.
Ето какво казва Мехди в интервю за руското издание “Жизни”:
– Мехди, всички се интересуват колко дълго ще продлъжи световната криза, която разтресе света и какви ще са последствията от нея?
– Кризата ще продължи още 4 – 6 месеца. Смятам, че прекалено много се говори за нея и изкуствено създава напрежение около нея. Нищо ужасно не се е случило. Да, ще имат проблеми фирмите, които се занимават с недвижими имоти, очакавам и безработица, но всичко това бързо ще премине и животът ще се върне в правилния коловоз. Най-важното е хората да не се паникьосват. Много екстрасенси предвиждат, че в Русия ще се повтори ситуацията от 90-те години. Аз не мисля така.
– А каква ще бъде 2009 година за Русия?
– Хубава година ще е. Русия ще тръгне устремно нагоре, а също и Китай. В Америка обач, нещата ще бъдат много лоши. И САЩ, и Русия ще се променят едновременно и това ще бъде благоприятно за съдбата на руснаците.
– Ще има някакви световни трагедии в близко време?
– Виждам смъртта на много известни хора, но няма да нозав имената им. В близките 6 месеца в Азия ще има силно земетресение. Земята е жив организъм и това, което ние, хората правим с нея, е недопустимо. Сега тя ще ни се отплати за нашите грешки. За съжаление земетресението, което ще се случи, ще вземе в жертва невинни хора. Човекът трябва да осъзнае, че използва неправилно даровете на природата. Всичко това започва да ни се връща.