ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИМАТ 120 СЕКРЕТНИ БАЗИ НА ЗЕМЯТА – част 2

БАЗАТА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ В НЕВАДА ИМА 7 НИВА – НА

6-ТО НИВО СЕ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ

Разкази на американски очевидци

Преди 35 години гадателят от САЩ, който е бивш полицай, Пит Прайс, пръв съобщил за база на космическите пришълци. По неговите думи главното укритие на извънземните на Земята се намира някъде под Пиринейския хребет. Той също така твърди, че в щата Невада пришълците построили цял подземен град, по който се движат на специално разработени вагони. Вагоните се движат по тунели и свързват отделни част от града на пришълците.

В края на 70-те години американските военни се опитали да превземат базата на извънземните в Невада, но операцията била неуспешна, при което загинали 66 души от специалните части.  Това за дълго убило желанието на военните да се набъркват в делата на извънземните. Свидетели твърдят, че

базата на пришълците има не по-малко от седем нива.

На шестото ниво те експериментират с човешки тела. На най-ниското се намират похитени през различно време хора. Те се съхраняват в особени хладилни устройства в състояние на дълбока анабиоза. Между другото, без вест изчезват средно около 100 хиляди души годишно.

Друг екстрасенс бил подложен на критики след като си позволил да заяви, че

под повърхността на пустинята Ню Мексико е разположена истинска колония на извънземни.

След известно време бившият офицер от разузнаването на САЩ Фредерик Атуотър  предоставил материали за това, че той е участвал в откриването на секретна база на пришълци. С това той се занимавал в продължение на 10 години от своята военна кариера. При това Атуотър и другите хора видели как понякога извънземните отиват под земята.

Някои хора са видели така наречените „летящи градове”. Често такива явления могат да се наблюдават в Западното полукълбо на Земята. За първи път такъв странен обект „летящ град” бил видян през 1988 г. в Чили. Пилотите на самолет видели пред себе си море от огньове и си помислили, че летят над някакъв град. Но нито една от картите им не посочвала да има някакъв град на това място от полета. Но най-изумителното било, че в един момент градът неочаквано започнал да се издига във въздуха и… полетял.

През 1996 г. аналогичен обект с многокилометрови размери отново е бил наблюдаван в Чили. През зимата на 1994 г. телескопът „Хъбъл” предоставил информация, която станала доказателство за съществуването на гигантски космически кораб на извънземни същества. Телескопът успял да „надзърне” в най-отдалечената точка на Вселената и да види огромен кораб, пътешестващ от звезда на звезда. Данните били предадени на изследователския център на НАСА и специалистите потвърдили, че на снимките действително се вижда кораб.

През 1995 г. спътници засекли гигантски космически кораби в инфрачервения спектър на вълните. С невъоръжени очи тези обекти не можели да се видят. Техните размери се оказало, че са…около 400 километра. Естествено, на такива грамади са нужни големи количества енергия. А откъде да си я вземат, ако не от Земята. Ето защо прелитат те над планетата ни – за да се заредят с водород и други видове гориво.

Д-р Ажажа на международна уфологическа конференция заяви, че той вече въобще не се съмнява по отношение на превъзходството на извънземните над човешката цивилизация. При това авторитетният специалист изразява надежда, че агресия в близко време от страна на космическите гости няма да има.

Пришълците се опитват да забавят нашето развитие, твърди Ажажа.

И какво друго им остава – нали човечеството може да разгадае страшната тайна за съществуването на извънземните. Мнозина вече тази тайна са я разгадали, но пришълците са ги обработили  и са ги вкарали в псиатрическите лечебници, за да не предадат на останалите хора разкритите тайни. Даже самият академик Ажажа  не изключва, че и неговите знания могат да изиграят за него изключително негативна роля. Пришълците могат да вкарват в човешкия мозък така наречения изтривач на паметта. Затова Ажажа мисли, че

в близко време него може да го сполети пълна изкуствена амнезия.

Поради всички тези причини изследването на подземните и подводните бази на извънземните е занятие съвсем не безопасно. Много хора, пожелали да се доберат до тайните на извънземните, са получили страшен урок и  вече са на това същото 6-то ниво на базата на НЛО в САЩ. Но и да се спират изследванията, разбира се, не е необходимо. Само със съвместните си усилия хората ще достигнат до истината. А тя е до нас…

/По материали от чуждата преса/