ИЗИСКАНАТА СТРАСТНА ДАМА ИМА ПУДЕЛ, НЕЖНИЯТ МЪЖ ГЛЕДА ЛАБРАДОР

Ново изследване показва, че предпочитаният домашен любимец е достатъчен признак да се направят изводи за характера на притежателя му, пишат британски медии.

Според жените, участвали в анкетата, мъжете са по-привлекателни, когато разхождат голяма порода куче като голдън ретрийвър, предаде БГНЕС. От друга страна, собствениците на породи като булдог и чихуахуа са по-скоро за една нощ, отколкото за дълга връзка.

Изследването потвърждава стереотипите, наложени от обществото. Например, изисканите жени имат пудели или други миниатюрни породи. Те често се възприемат като нервни, но и като доста горещи под завивките.

Мъжете с немски овчарки обичат да държат нещата под контрол, включително и в спалнята. На бигъла се дава висока оценка, тъй като тази порода кучета са темпераментни и имат първокласни ловни умения. Те са всичко, което мъжете искат в една добра жена. Възможно е, обаче, жените с тази порода кучета да са вманиачени по партньора, с който са и винаги да искат да знаят къде и какво прави той.

Мъжете, притежатели лабрадори, са доста привлекателни и нежни в очите на жените, но пък са прекалено доверчиви.