Изчистване на чакрите и болестите с огън

Весела Цалта

Земята активно променя вибрациите си, от което хората стават все по-раздразнителни, а болестите се изострят. Природните промени оказват особено въздействие на психиката, което води до голям брой масови ексцесии по света. Според някои експерти, в близко бъдеще се очаква верига нови земетресения, не е изключено и цунами в Средиземно море, а някои очакват и в Черно море.

Хората с малко по-лабилна психика усещат доста по-осезаемо тези промени. Споделяте, мили приятели, за засилване на разни болежки, лекари съобщават, че се увеличава броят на инсултите, на проблемите при психически заболявания и т.н. Няма панацея за всички болести, но все пак нека потърсим и си помогнем сами доколкото можем със силата на Огъня – най-чистата стихия.

С огъня на свещта могат да се изчистят тъмните полета на човека.

Запалете с кибрит свещ най-добре бяла на цвят. Преминете със свещта, хваната с дясната ръка край очертанията на тялото ви или на човека, когото искате да разгледате и да пречистите. Започнете от главата, покрай лявата ръка и крак, десния крак и ръка. След това вземете свещта в лявата ръка и повторете същото огледално, като започнете с дясната ръка и завършите с темето на главата. След това вземете свещта с дясната ръка, направете по 3, 5 или 7 кръгови движения по часовниковата стрелка над темето, пред челото, гърлото, гърдите, корема, слабините, опашката (т. е. пред всичките 7 чакри).

Свещта, останала след тази процедура, трябва да се изчисти от нагара и да се остави да догори докрай за ваше здраве. А нагара увийте в хартия и изхвърлете в течаща вода, като се обърнете с гръб към водата и хвърлите хартията през лявото си рамо.

На свещта могат да се появят натрупвания или тя да започне да изпуска черен дим. Това означава, че вътрешните органи в това място са блокирани от болест и трябва да се лекуват. Когато органът е здрав, свещта гори равномерно и без да капе. Ако натрупванията са от страната на човека, за когото се отнася пречистването, това означава, че той сам е виновен за болестите си.

Ако е от противоположната страна, означава, че болестите му са дело на уроки или черна магия.

Ако капката се търколи от лявата или от дясната страна на свещта, това говори за енергетична борба, която човекът води с някого. Ако „сълзата“ е черна, значи човекът е под влияние на негативна енергетика.

Всички нарушения в циркулацията на жизнената енергия могат да се премахнат с огъня на свещта, като се вземат предвид фазите на Луната.

На растяща Луна огънят отваря каналите и изпълва заболелия орган с животворяща, изцеляваща енергия. На намаляваща Луна огънят извежда шлаките и снема възпаленията.

Отново се работи със силата на огъня. За целта се купува нова църковна свещичка не от най-големите. Срязва се на три равни части. Едната третинка се закрепва на метална капачка. Прочита се молитвата „Отче наш”. След това със свои думи искрено се произнася молитва към висшите сили с молба за изцеление на болестта. Свещичката се запалва. Капачката със запалената свещ се поставя внимателно върху нещо твърдо –, дъсчица, и се поставя върху болното място. Ако слагате на себе си, може да ви помогне и друг човек. Нека някой е покрай вас, за да не падне свещичката и да стане поразия. Оставя се свещичката да догори до край. Тези действия се правят в 3 последователни дни. При необходимост следващия месец може отново да се повторят процедурите със свещичката.

Не пропускайте всеки път след изгаряне на свещичката да благодарите с ваши думи на висшите сили, които работят за подобряване на вашето здравословно състояние.

Използвайте времето докато лежите да си дадете оценка каква е причината за съответната болест, която ви мъчи. Болестите не падат от небето. Да, има вируси и вредители, но те могат да ни навредят, ако навлязат в подходяща почва – т.е. ако имунната ни система е отслабнала или е налице благоприятна духовна почва. Да си спомним, че „Каквото е горе, това е и долу.” Т.е тялото ни е отражение на душата.

Зад всяка болест се крие скрито послание на душата ни.

Ако имаме проблеми с очите, може би се опитваме да не виждаме нещо, да не му обръщаме внимание. Лошото чуване може да е реакция на прекалено многото шум около нас, на желанието ни да се затворим и да не чуваме хорската критика или проблемите им. Главоболието показва, че някой не може да даде спокойствие на разума си. Понякога причина са нашето честолюбие, властолюбие, постоянното премисляне дори и на абсолютно маловажни неща.

Съществуват обаче и кармично обусловени болести. Тогава лечението е невъзможно, защото инкарнираната душа иска да уравновеси това, което е било причинено на друг човек.

Истинско лечение може да настъпи, само когато сме разбрали посланието на симптома и сме постигнали вътрешна яснота по проблема.