ИМА ИЗВЪНЗЕМНИ ГЕНИ В ЧОВЕШКОТО ДНК – 2-ра част

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ „ВЛИЗАТ” НА ЗЕМЯТА ПРЕЗ ЧЕРНИТЕ ДУПКИ

Двойната спирала на ДНК е показана в една от книгите на д-р Франсис Крик.

Един от първите „контактьори“, описващи Лира, е Били Майер, който е посещаван от Плеядианците от 1975 г. до 1986 г.

Eкзo-учените са критични, вдъхновени от работата на д-р Франсис Крик. В книгата си

„Самият живот: своя произход и природа“ (1981), Крик – Нобелов лауреат и съоткривател на формата на молекулата на ДНК – твърди, че

напреднала цивилизация е транспортирала семената на живота на Земята в космически кораб.

Нобеловият лауреат д-р Франсис Крик, който е категоричен за извънземния произход на живота на Земята, не е сам в тази гледна точка в рамките на научната общност. През същата година, в която е публикувана книгата „Самият живот: своя произход и природа“, сър Фред Хойл издава авторската си книга „Живот от Космоса“, в която по същество застъпва същата позиция. В, през същата година, за сп. „Нейчър“, той пише:

„Вероятността за образуването на живота от неживата материя е едно към число с 40,000 нули след него… Това е достатъчно, за да погребе Дарвин и цялата теория на еволюцията.

Не е имало първичен бульон,

нито на тази планета, нито на която и да е друга, и ако възникването на живота не е случайно, би следвало да е продукт на целенасочен интелект.“ (Хойл: 1981, 294:148).

Д-р Хойл е привърженик на схващането за пантеистичен разум, който е създал  спори на живота в други части на Вселената, с тези спори, доплавали в крайна сметка до земята, е започнал живота, какъвто го познаваме. Заради огромната и впечатляваща сложност на живота и очевидния промисъл зад него – други учени, които оспорват „официалната наука“, подкрепена от политическите елити, започват също да подкрепят това заключение. Лесли Оргел, един от най-изтъкнатите изследователи в експерименталното проучване на произхода на живота, също документирано застъпва тази научна позиция (1982 г., стр. 149-152).

Подобно на реакцията на проблема с глобалното затопляне, както и на текущото изтъняване на озоновия слой, недогматичните учени обвиняват политическите елити в игнорирането на ясните доказателства за неземния произход на човешките същества.

Д-р Франсис Крик е един от двамата учени, които са открили структурата на ДНК през 1950 г. До това, разбира се, важно откритие в историята на науката, се достига след продължителни изследвания и голямо натрупване на информация и опит. Крик печели Нобелова награда за работата си. Той прилага същите строги дисциплинарни стандарти и при своите открития за извънземния произход.

В книгата си „Самият живот“, д-р Крик казва, че

същества от друга слънчева система, пренасят семената, необходими за живота до безжизнени планети

и благодарение на тяхната намеса животът е започнал и тук.

Работата на Нобеловия лауреат д-р Крик е в съответствие с очевидните открития на „проф. Сам Чанг“ от проекта за човешкия геном, който е получил признание за усърдието си да популяризира научните открития относно доказателства за извънземна следа в човешката ДНК.

Д-р Майкъл Сала, както и други изследователи на извънземни смятат, че нашата Вселена е родена като израз на „колективното съзнание“. Специално д-р Майкъл Сала  изразява мнение, че

„черните дупки“ са входен пункт за същества и други същности, които съвместно „посяват“ нашата Вселена.

Освен това, екзо-научната документация на д-р Сала сочи, че тези същества и други същности, се опитват да вдъхнат на „вселената“ съществуване, като „експеримент“, основаващ се на принципите на „свободната воля“. Така да се каже, всички същества и други същности проявяват импулс да бъдат част от генезиса на „вселената“, без никаква принуда. Смята се, че колективното съзнание на вселената, се проявява в мислите, чувствата и усещанията на съществата, посяли „вселената“. Следователно, Вселената ще се разшири като израз на това съзнание.

Eкзo-учените сочат, че Плеядианците са от една звездна система, наричана Плеядите. Тази звездна система, представляваща една малка група (звезден куп) от седем звезди, разположени в съзвездието Телец (Бик), е на 500 светлинни години от планетата Земя. Eкзo-учените твърдят, че Плеядианците са хуманоидна раса, която често посещава Земята и с която също така, пак според екзo-учените, споделяме общ произход.

Били Майер посочва, че поддържа контакти с Плеядианците. Той е осигурил убедителни доказателства за извънземния си контакт пред учените. Г-н Майер споделя, че „Плеядианците“, наричат ​​себе си Plejaren (произнася се плех-яр-ен), в съответствие с тяхната система, която носи името Plejaren /отправки: burlingtonnews.net и galactic-server.net/.

„В началото Земята е била колонизирана от извънземни раси, включително човешки, насекомни, ботанически и рептилни видове.“ – твърди смесеният екип от екзо-учени на д-р Сала. Континентите, върху които са се развили човешки колонии на Земята, са Лемурия и Посейдия (Атлантида), потънали преди повече от 23 000 години.“

Много африкански племена свързват произхода си с Лемурия.

Според на д-р Сала „Всяка Вселената представлява един вид жив организъм. Колективното съзнание на тази вселена според него, е било вдъхновено от принципите на мир, любов и мъдрост, свързани със „свободната воля“. Но, заради другата полярност – тази на страха, която първоначалните същества и други същности, очевидно са се съгласили да изпитат, вселената има и опит, и в „крайностите на войната, омразата, и разрушението.“

Критичното екзо-научно изследване на вселената изисква всеобхватна чувствителност на анализа, свързан със съзнанието, която е отречена от „официалната наука“. Следователно, преобладаващите научни парадигми на Земята забавят човешкото познание към пълното разбиране на сложността на човешките преживявания в по-широкия контекст на Вселената.

Ако духовността е наистина истинско явление във Вселената, тогава главният контекст на науката трябва да се състои в стремеж към оценяването й, като потенциално неразделна част от човешкото познание и разбиране.

Eкзo-научни изследвания свидетелстват за земни хора, които са с произход от системата Лира на Вселената. Лирианците очевидно се допълват от Сирианци, Арктурианци, Антарианци, Плеядинци, Андромедианци, Денебианци, Алфа Кентаврианци, Касиопейци, и такива от Стрелец A и B.

Снимка на плеадиански космически кораб от Били Майер е изследвана от явно посрамените и предварително скептично настроени научни изследователи /виж: billymeier.com/.

„Един от първите „контактьори“, описващи Лира, е Били Майер, който се радваше на голямо общественото внимание, заради факта, че е посещаван от Плеядианците от 1975 г. до 1986 г. Г-н Майер подкрепи твърденията си с веществени доказателства, които продължават да объркват скептиците“.

Според Д-р Сала и други изследователи, „Изчерпателни разследвания на редица от хора и организации установяват, че доказателствата на Майер не са подправени и следователно представляват съществена подкрепа за неговото свидетелство за извънземен контакт.“ Поради обема на веществените доказателства, които той е предоставил през годините, Майер е спечелил голямо доверие, а последователността и съгласуваността на неговите свидетелства показват, че той наистина е важен говорител на извънземна раса.

Д-р Сала и други свързани с проблема изследователи документират също и, че: „В едно интервю от 1998 г. Клифърд Стоун, пенсиониран от американската армия сержант, който е служил в американската армия в продължение на 22 години, във връзка с други интервюта, потвърждава съществуването на извънземни, които са „човешки“ и могат лесно да се интегрират в човешкото общество“; и са видимо „неразличими от останалата част от човечеството“. Интервюираните официални лица също така посочват, че „тези раси са дошли от звездни системи като Лира, Плеядите, Сириус, Процион, Тау Кит, Уммо, Андромеда и Арктур​​, и които са предоставили част от генетичния материал за посяване на човечеството на Земята.“

Следва…

Автори: Питър Джиянг и Джени Ли

Източник: 2012indyinfo.com

Превод: Лъчезар Живин