ИМА ИЗВЪНЗЕМНИ ГЕНИ В ЧОВЕШКОТО ДНК – ЧАСТ 3 ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ИМА В ТРИ ЗВЕЗДНИ СИСТЕМИ – НАЙ-РАЗВИТА Е ТАЙГЕТА

Д-р Майкъл Сала

Eкзo-учените твърдят, че Плеядианците са наши далечни първи братовчеди и предци на някои от нашите раси. Плеядианците също са потомци на лирианците, които са дошли от Лира в космически кораб. Лирианците изпращат разузнавателни екипи, състоящи се от учени, инженери и селскостопански специалисти, за да изследват повърхността на възможните обитаеми планети и да ги проучат и след това да доставят данните и информацията на кораба-майка. Една от тези планети очевидно е била Земята. Всяка планета е изследвана и въз основа на уникалната природа са били изпратени колонии за заселването. Затова Плядианците са толкова заинтересовани от нашия свят и човечеството на Земята. Eкзо-учените твърдят, че

Плеядианците посещават Земята от най-малко 79,743 години.

Eкзo-учените също така да твърдят, че те са много сходни в много отношения с човешките същества на Земята, обаче са емоционално и духовно по-развити от съвременните земни хора. Но д-р Сала и други екзо-научни изследователи сочат, че „те също са преминали през техните болести на растежа, тъй както земните хора преминават през тях точно сега.“ Д-р Сала и другите екзo-учени от екипа, в сътрудничество с контактьори твърдят, че „Плядианците, са правили опити да споделят с нас ползите от своя опит, за да не се сблъскваме и ние със същите пречки и възможните разрушения, но досега хората на Земята не са били склонни да се вслушат.“

„Доколкото човешката раса се разроила във Вселената, генетични рояци на човечеството са се местили, пътували и са заселвали много различни планети в много системи в хода на развитие на космическите полети. Хората са открили други планетарни цивилизации в тези системи. Различни култури се срещали и развивали. Пораждали се нови идеи – философски и технологични. Между всички в системата Лира се развила много силна социална общност. Д-р Сала и екипът от екзo-учени свидетелстват, че

Лирианците са били много миролюбива раса.

„Лирианците се научили да се адаптират към почти всички планетни среди, в които се заселили. Те се научили да живеят в пълна хармония с техните планети. Те са развили наистина внушителни селскостопански общности“, споделя д-р Сала.

В същото време екзo-учените посочват, че средната продължителност на живота на планетите без замърсяване на околната среда и социален гнет, характерни за Земята, е „много по-висока, отколкото на Земята.“

Тези общности на човешките извънземни са представили пред екзо-учените своите икономически системи, от което станало ясно, че те не са в услуга на на отделен индивид – всички се движат в една и съща посока и се грижат никой от тяхната раса да не изостане или изпадне назад. С други думи, нуждите на мнозинството натежават над нуждите на малцинството.

Земните учени, които са се стремили да угодничат, сътрудничат на установената капиталистическа система на егоизма и алчността, наследена от манипулативните извънземни, никога не са се опитвали да осветлят човечеството относно неговото културно-генетично потекло. Според екипа на д-р Сала, подобна осведоменост ще вдъхнови земните хора към търсене на алтернативи на капитализма.

„Плеядите е отворен звезден куп, състоящ се от 254 звезди и многократно повече планетни тела. Много от звездите са много млади. Те се намират в съзвездието Телец“, казват екзо-учените.

В три от звездните системи има човешки живот, като най-напреднала е системата Тайгета.

На следващо място е системата на Таро, която гравитира около Алцион. Повечето от Плеядианците приличат на нас по ръст, телосложение, цвят на косата, и по други външни белези.

Eкзo-учените сочат, че плеядинското разпространение на живот далеч не се ограничава до човешките същества на Земята.

Плеядинската технология позволява космичните пътувания навсякъде в нашата Вселена със скорост по-висока от скоростта на светлината.

„Те са способни да използват земните океани за подводни операции,“ документират д-р Сала и екипът от извънземни изследователи

Очевидно Плядианците са много загрижени за злоупотребата с науките днес на Земята, както и за това, че „ние напълно сме загубили нашия духовен център, или хармонията с нашите науки.“ Те не са предназначени за правене на пари, политика, религиозни ритуали и доктрини, както се използват от манипулативни елити на Земята.

Плеядианците „като най-добронамерените раси, които са посещавали Земята, се притесняват, че ще унищожим и нашата планета, и себе си“, притеснява се д-р Сала.

Всички земните езици са получени от древен прашумерски език,

който според екзо-учените се говори в Лира и в Плеядите. Плеядианците, както и други групи, са оставили потомци на Земята в миналото. Те са били готови да ни помогнат, но не до степен, в която да променят нашата собствена еволюция и по този начин да се натоварят с отговорността за нас като раса. Те казват, че ние създаваме собственото си бъдеще и че трябва сами да коригираме собствените си грешките или да понесем последствията от тях.

Първоначалните извънземни лирианци, които очевидно „посяват“ Земята, са били

вдъхновени от съзнание, свързано с духовността, което основава техните науки на хуманистичните измерения. Лирианците очевидно се съотнасят към колективното съзнание на любов, мир, и мъдрост, които са вдъхновили Вселената като Същност (Бог).

„Поклонението“ пред Същността (Бог) е безмълвно и самотно, свободно от всякакво стремление на егото. Няма свещеници, нито „спасители“, упълномощени да застават между човешкото същество като „душа“ и колективното ни съзнание във Вселената. При лирианците откриваме екзистенциален контекст – всеки опит е личен, различен от другите и по никакъв начин не трябва да се бърка или да бъде съден. Всяка душа трябва да осъзнава божествеността, която сама по себе си е“, казва д-р Сала.

Лирианците не създават изкуствени светилища и храмове, а използват за целта самата природа

и процесът на полагане на грижи за природата от човечеството, се явява безкрайно духовно упражняване в това да си истинско, естествено човешко същество, твърди д-р на Сала.

В Лирианската система на социална етика и духовност истинска вяра не може да бъде формулирана във вероизповедания, каквито са били създадени и проповядвани тук от манипулативните извънземни, които са търсели начин да принизят човечеството до състояние на слуги, обвързани от системите на репресивните догми.

Тази лирианска социална етика очевидно включва, според публикуваните контакти между андромедианците и Алекс Кулиър, отхвърлянето на всякакви „спасители“ и „месии“, които са били използвани от манипулативните извънземни, за да се подкопае житейския смисъл на социалната и екологична отговорност сред земните хора. Очевидната идея в подкопаването на системата е била да бъдат накарани земните хора да вдигнат молитвено ръце във въздуха в очакване да бъдат спасени или освободени от спасител, докато елитите ги потискат и грабят.

„Според лирианския научен възглед за вселената, за „Същността“, като израз на колективното съзнание на вселената, от значение е единствено вашето намерение, пътят на сърцето ви“, посочва д-р Сала.

Осъзнаването от страна на човечеството, че трябва да повиши качеството си на живот, чрез отделяне от процеса на самоунищожение, може да бъде постигнато чрез приемането на очевидните доказателства за извънземна следа в човешката ДНК. За човечеството на Земята е жизнено необходимо да интегрира духовността като компонент в научния възглед за Вселената, което от своя страна е от жизненоважно значение за „отключването“ на скрития потенциал за повишаването на качеството на живот.

Следва…

Автори: Питър Джиянг и Джени Ли

Източник: 2012indyinfo.com

Превод: Лъчезар Живин