КАКВОТО И ДА НИ ГОВОРЯТ, АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ПРИЧИНЯВАТ БОЛЕСТИ

Над страната ни постоянно кръжат самолети – НАТО-вски, а и не само, които ни тровят с химикали, алармира преди време по Нова телевизия психологът Еленко Ангелов. Той описа специфичните дири, които оставят летателните превозни средства и обясни, че проблемът вече е бил поставен на масата и на високо ниво – в ООН. Еленко Ангелов призова водещите наши журналисти да питат президента, премиера, американския посланик – всички отговорни институции, защо ни тровят с химикали от небето. Миналата седмица от предаването „Хрътките“ се опитаха да обърнат внимание на проблема, но бе твърде повърхностно и не казаха нищо нищо ново – изглеждаше като че ли просто искат да си вдигнат рейтинга, защото темата е актуална.

Въпросът наистина вълнува целия български народ, защото се губи смисълът да се опитваш да водиш здравословен начин на живот, докато някой те трови, без дори да подозираш.

И тук изниква един много интересен въпрос – дали това е начинът, по който пристигат новите вируси, грипове и дори болести по продукцията ни /каквито, между другото, преди години липсваха/?

Крайно време е някой да поеме отговорност и да обясни на народа има ли пръскания, какви са или най-малкото да опровергае твърденията на Еленко Ангелов и на група наши учени.

Въпросът остава отворен, тъй като от това зависи бъдещето и здравето на нацията ни.

И тъй като явно кучетата си лаят, керванът си върви, предлагаме ви ценна информация как да се предпазим от аерозолните пръскания. Тук на помощ идват познанията на блогъра Христо Красимиров, които, вярваме, ще ви бъдат от полза.

И така, основните въпроси, на които Красимиров отговаря, са: Какво съдържат аерозолните следи от самолетите на НАТО и как да се предпазим със натурални средства от тях? Какво има в аерозолите, които пръскат над главите ни и как да се опазим с натурални средства?

Един от компонентите, които присъстват в аерозолите, е ГЪБИЧНАТА ПЛЕСЕН – тези гъбички драстично намаляват имунитета, като консумират елементите за поддържането и регенерацията на имунната система.

Когато имунната система е слаба, тя не е в състояние да се справи с външните имунни нашественици, ето защо наблюдаваме толкова много ПРОСТУДНИ И ГРИПНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ в последните години. По-големият проблем са увеличените ракови и др. заболявания и основно тези на дихателната система. Това е вследствие на отслабената имунна система, а една от причините за нея е тази гъбична инвазия, тъй като гъбичките консумират елементите, необходими на имунната система.

КАК ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ?

НА ПЪРВО МЯСТО С ЧЕСЪН, ТЪЙ КАТО ТОЙ ГИ УБИВА.

Чесънът може да се приема и под формата на таблетки, чрез китайските гъби „Рейши“, „Шийтаке“ и „Майтаке“. Чесънът помага и когато е приеман като екстракт.

На второ място в борбата с химическите отрови е каприловата киселина.

Тя се продава в магазините за здравословно хранене или в диетичните магазини.

Третият елемент в борбата е колоидното сребро –

то се използва под формата на спрей в ноздрите ежедневно, или в малки опаковки течно – търсете го в аптеките.

При изследване на кръвната картина на отпаднали и изтощени пациенти се наблюдава наличие на тези гъбички в кръвта. Чрез аерозолите поемаме големи количества тежки метали, използвани за военни цели – барий, алуминии, титан, радиоактивни елементи и др. Те имат потенциала сериозно да увреждат здравето. Алуминият преминава кръвномозъчната бариера и води до Алцхаймер и увреждания на паметта, тъй като се натрупва в мозъка. Ако организмът разполага с достатъчно есенциални мастни киселини, той се освобождава от алуминия чрез косата. Ако се направи изследване на косата, ще се установят големи концентрации на алуминий.

Алуминият може да се неутрализира с ленено масло, ленено семе, Омега-3-6-9 мастин киселини, масло от вечерна иглика, масло от крия.

Всички тези киселини помагат на мозъка да изхвърли алуминия.

В аерозолите има и барий – този елемент е канцерогенен и ИЗЧЕРПВА ЗАПАСИТЕ НА КАЛИЙ!

Наблюдават се симптоми на мускулна слабост и сърцебиене, вследствие на изчерпване на запасите от калий. Необходимо е да внасяме в организма повече калий. С най-високо съдържание на калий са маслините, зрелият боб, сушените сливи и смокините. Също така с много добро съдържание на калий са спанакът, лещата, сушеният грах, ръженото брашно, картофите, хайверът, а от плодовете – бананите. Могат да се препоръчат и зеленият боб, бадемовите ядки, ряпата, тиквата, медът, морковите, доматите и доматеният сок, зелето, морковите, кайсиите и прасковите, говеждото месо, различните видове риби и др.

В аерозолите присъстват и елементите титан и магнезий. Присъединяването на алуминиевите йони с тези на магнезия предизвиква сгъстяване на кръвта, образуват се кръвни съсиреци и опасни тромби, които могат да предизвикат инсулти и ред други проблеми! За разреждане на кръвта ползвайте гинкобилоба – под формата на таблетки, може и чайове с корени от джинжифил.