КАНДИДАТИ ЗА СЛАВА:

Отец  Висарион реши, че извънземните са демони

Скандално известният свещеник Висарион, който обяви преди време, че Ванга и учителят Петър Дънов са против християнската вяра и дарбите им са по-скоро богохулства, отколкото помощ за хората, отново се развихри.

И тъй като медийният  шум около името му спря, Висарион излезе отново на сцената с твърдението, че извънземните са дело на „демонични“ сили.

Ясновидката Ивелина: В Сандански  бродят духове

Ивелина Христова започна да прави изследвания  на парка в град Сандански. Според нея положителна енергия залива посетителите на мястото през деня, а вечер върлува енергия на духове, от която нищо чудно някой да заболее. Според нея в емблематичния символ на курортния град млада и красива жена, която вечер се превръща в стара и грозна, зарежда хората с енергия през светлата част на денонощието, а през нощта прочиства отрицателната енергия.

Ясновидката твърди, че паркът има и други постоянни  посетители, които не могат да се видят от обикновените хора. Духове, съдейки по нейно изказване във вестник „Струма“, намират мястото си в парка вечер и причиняват злини на хората. Христова разказва още, че от продължително стоене на това място може да получите главоболие или по-лошо – тялото ви да бъде обсебено от дух .

„Душите на мъртъвци от няколко племена витаят тук“, казва Ивелина.

Тя ги вижда  като обесени или разпънати на кръст. Непрекъснато, докато прави проучванията си, режисьорът Стоян Иванов е до нея. Тя твърдо отрича това, което споделя, да е легенда или измислица. С висока тревожност моли посетителите на парка да се въздържат от разходки вечер, да преспиват там или да се застояват дълго време. През деня обаче приканва всички да се заредят с положителна енергия именно на това място.

По  информация на chudesa.net