КРАСИМИР КУРТЕВ-АЛЕФ: БЪЛГАРИЯ И ОЩЕ ТРИ ДЪРЖАВИ ЩЕ СА ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ ВИДЯТ ИЗГРЕВА НА СЛЪНЦЕТО ОТ ЗАПАД

– Дали Змията на  земетресенията, г-н Куртев, не е земната Кундалини, която се премества от Азия през Европа и оттам отново към Америка, откъдето преди доста време е предприела обратния път?

– Кундалини ще  бъде заменена с енергията  Паяк, наричана още силата на  Октавите. Вече идва това време заедно с преместването на полюсите, което  ще трае близо 3 минути, 3 часа земно време. Ето какво е написано за това сливане на северния с южния полюс, говорещо за „свиването” на Земята, в Свещения Коран /Сура Раад, 41/: „И нима не виждат, че Ние стесняваме [за неверниците] земята по нейните краища?…“


Неотдавна вестник  “Ню Йорк Таймс” също предупреди, че през последното столетие средната температура  на надземната повърхност се е увеличила  с около 1 градус по Фаренхайт и  че нивото на затопляне за последния четвърт век също нараства. А  сателитните проучвания и подводните наблюдения установяват, че северният полюс показва склонност към затопляне и по-голяма вероятност за разтопяване на ледовете. Учените пък от изследователския център на НАСА в Манхатън /Институт за космически науки „Годард”/ доказват чрез сателитни снимки, че през последните години ледовете вече обхващат все по-малка част от земната повърхност.

Според моите  предсказания, при преминаването  от третото измерение /3D/ в четвъртото /4D/ магнитното поле,

паралелите  и меридианите  вече няма да бъдат  като днешните.

– Това вид огнено  пречистване ли  ще бъде?

– Когато чуем  или четем за огън, си представяме  нещо страшно. Всъщност, елементът  Огън е проява на Любовта,  тази която сгрява и когато  се възпламени се разпръсква във всички посоки. И когато е казано, че „огън и жупел ще засипе земята…” , се е имало предвид, че точно Любовта ще извърши промяната, прочистването, ще трансформира материалното в духовно.

– Някои езотерици  твърдят, че България  е защитена от разрушителни земетресения от Ауролитния (златно-каменен) процесор /1000 тона злато, примесено с кварцови кристали/ в недрата на Стара планина и в Родопите…

– Така е, България е един от трите основни енергийни центрове на планетата Земя. Що се отнася до златото, това е кварцово злато, металите в него са породени от камъни, минерали и кристали. Единственият от този род огромен минерал, с размер 17х17 метра, се намира в подножието на Младежки хълм – Пловдив. Той включва в съдържанието си всички 12 камъка от нагръдника на Аарон, описан в Тората.

Затова именно там бе разположено военно поделение  да търси ядрено съкровище. За радост, така и не го откриха. Въпросният минерал  има силата на светлинен поток  от

9 333 фотони. Способен  е като електрически „уред” да освети 333 333 пъти планетата ни. Всеки скептик може да се убеди сам в тази сила и в това, че местонахождението му действа целебно.

– Ако наистина България  е един от енергийните  центрове на Земята, навярно тя ще  има решителна  роля в резонирането на вселенските енергии и в промяната на нейните географски очертания?

– Ако се вникне  по-задълбочено в така наречения „Ситовски надпис” и внимателно се проследят видоизмененията му при промяна фазите на Луната, ще се забележи нещо много уникално. Библията също ни отпраща към него. Като илюстрация и код то е назовано „Ковчегът на Ной”. Но той, всъщност, представлява планината Родопа. Ноевият ковчег е „акостирал” именно  на 42-я паралел, или южната част на днешна България,

както се оказва според изчисленията, направени въз основа на стари апокрифи и на Тората. А със символиката на Ноевия ковчег се отбелязва началото на новата енергийна структура, за която говоря подробно в книгата си „Великата симбиоза”. Снабдени с тази привилегия, ние ще видим заедно с още три държави първия изгрев от запад.

– Как могат да  се прогнозират  катаклизмите, след  като квантовата  физика твърди, че  в точките на  решения стои само  волята на Великия  Творец?

– Не, това не  може да стане. Нито една  съвременна техника не е в  състояние да предвиди глобалните катаклизми. Само езотерици със силна сензорика усещат частично, че нещо предстои, но къде и кога, това е белязано с кода „Забрана”.

–  И, въпреки това, къде, според вас, ще са следващите прояви на тези непредвидими процеси?

– Предоставям ви карта за преминалите катаклизми, първият от тях в Япония, и предстоящите до края на 2011 година. С отбелязаните в сиво зони са отбелязани случилите се бедствия, белите са предстоящи, а линиите са осите, по които се очакват други катаклизми.

Бел. ред.: В миналия  брой публикувахме интервю  на Лили Петрова с  Красимир Куртев, в  което той изясни много подробно какво  ще се случи по време  на подготовката за преминаването на човечеството в четвъртото измерение. В настоящото интервю, дадено за chudesa.net, Алеф се спира на природните катаклизми, които очакват Земята, като част от неизбежното преминаване в 4D реалността.