КРАСИМИР КУРТЕВ – АЛЕФ: 2012 ГОДИНА – ОГНЕНАТА „ЖЪТВА” ЗАПОЧВА

От 21 май започва подготовката за преминаване в  четвъртото измерение. Очакват се много  странни неща.
ЦЕРН  и Големия адронен  колайдер са причината  за земетресението и  цунамито в Япония
– Г-н Куртев, по всичко личи, че идва отдавна предсказаната от Христос „Жетва”. И че вече трябва да се раздели „плявата” от „житото”. Предрекохте и наближаващи жестоко високи температури. Огнена „жетва” ли ще бъде това”?

– Да, определено идва  Часът на жетвата.
Тази цивилизация е пред прага на заличаването си. Нивото на духовния погром духовен е толкова високо, че вече напълно се припокрива с описанието в Светите писания. Содом е САЩ, а Гомор е в Гърция и Кипър. Вавилон или Вавилонската блудница е Европейският съюз.
При вникване в  описанието на Вавилонската кула могат  да се открие броят на страните-членки в ЕС в нейните етажи
Днешната трансформация  е необходима и поради това, че заедно с покачването на населението  на планетата ни, правопропорционално  се изчерпват и земните ресурси. Така чрез отсяването на житото от плявата вече след прехода Земята и хората ще са съвсем други. И въпреки че, както казва Библията, „днешните небе и земя са натрупани за огън, пазени до деня на Страшния съд и погибелта на нечестивите човеци”, няма място за паника. И без друго никой не може да победи Времето. Пък и то е една доста относителна категория, както се казва във 2 Петрово3:7,8 ”…за Господа един ден е като хиляда години, и хиляда години като един ден”.
– Библията говори /Откр.11:11/, че Преходът ще продължи 3,5 дни, след което в оцелелите хора ще влезе жизнено дишане от Бога. Това вид извеждане от кома, ступор или нещо друго ще бъде? И на каква цена?
– Според тринадесетия  старейшина на маите Дон Алехандро,  човеците трябва да се подготвят за идването на новото време. В един древен санскритски апокриф е описано, че Слънцето ще залезе на запад и след около 10 минути /това число е особено важно/ ще изгрее отново от запад. След което ще настъпи пълен мрак, който ще трае близо 30 часа, а не три дни. Хората не трябва да изпадат в паника, а, за да оцелеят, е нужно смирено да приемат това чудновато явление. Дават ни се последните 30 часа на размисъл за промяна на мисленето ни. Спомнете си – „ Последните ще бъдат първи”. В противен случай много хора ще погинат от собствения си страх. Будните и осъзнатите за случващото се ще издържат с успех изпитанието и преживяването на нечуваното и несрещано досега събитие и състояние и ще преминат в четвърто измерение. Останалите поетапно ще си отидат от различни вече познати катаклизми.
Така нареченият Апокалипсис не е нищо друго, освен духовен обрат.
Библията предупреждава  за това в много от скрижалите си , като един от тях е / Матей 4 : 15 – 18/.
– В минало интервю  казахте, че 13-те  кристални черепа  ще повторят 13-те календарни цикъла на маите. Те имат ли връзка с 13-те сфери на пространството, с Исус, наричан 13-ят? И как кореспондира 13 с наричаната от Щайнер 10-та, Божествена сфера, наричана още Антихтон. Как 10 кореспондира с 13?
– На този въпрос  е даден чудесен отговор в книгата на Людмила Филипова – „Антихонът на Данте”: „Флорентинска легенда разказва как в края на XVII век търговец на антична поезия с прякор Вергилий решил, че е открил математическа формула, по която може да се разшифрова „тайната на десетте“, скрита в Божествена комедия от Данте Алигиери. Няколко месеца преди да почине, търговецът записал откритата от него формула на последната страница на стар екземпляр от Божествена комедия и я депозирал в библиотека Валичелияна, на площад Киеза нуова в Рим. Формулата гласяла: 33+33+34=100 песни = 10 х 10; => 10 кръга x 10 сфери = 34 Ад + 33 Рай + 5 Чистилището; 28 = ≤ ≥ в движението; => 72 х 139 = 10 008; 8 → ∞ в 9 – 10 = -1 ∞ 10 = /+-/ 10 000 = 9 + 1 = /+-/ Антихтон”
Тази формула  за можещите да разчитат цифрите дава отговор за много отминали, сегашни и бъдещи събития.
А във връзката между числата 10 и 13 са кодирани четирите ъгъла или 4D, Четвъртото измерение, което плавно и в последователен ред вече навлиза. Двете числа са символ на Великата симбиоза – ЕТЕР=ЛЮБОВ.
Иисус пък е  осмото слънце във Вселената.
– Маите и днес  вярват, че скритият им живот в паметта на 13-те черепа, отново може да се материализира.
– Според една  легенда, магическото число 13, в комбинация с 20, контролира  жизнения път на човека от  рождението до смъртта. За нормалното  развитие на живота и времето  било необходимо свещеният и слънчевият календар да се обединят, да тръгнат едновременно от първия си ден и да се срещнат на изходната си точка.
– Да кажем нещо  за прословутия  пети елемент,  възпят във фантастиката  и във филмите.  Кристалографията  го нарича Етер-Любов, образуван от сливането на другите 4 елемента на кристалната решетка. Има ли връзка между него и Бозона Х /Божествената частица/, която търсят в ЦЕРН?
– С отчаяния  си и скъпоструващ опит да  открие Бозона Х, познат като  „Божествената частица”, която  представлява петия елемент/Етер Любов/,
ЦЕРН  предизвика Божия  гняв с нарушеното от него магнитно поле.
Елементарните частици не са неизменни. Те могат  да преминават една в друга, без да се съдържат една в друга. Така например, неутронът може да се превърне в протон, електрон и антинеутрон, но не представлява съвкупност от трите частици, те се пораждат в момента на превръщането. Според Аристотел, материята е непрекъсната, т. е. можем да делим един къс материя на все по-малки и по-малки парчен­ца безкрай и пак няма да стигнем до зрънце материя, което да не може да се дели повече. Други пък, като Демокрит, твърдели, че всичко в зърнистата материя е изградено от голям брой различни по вид атоми.
Затова експериментът „First beam“, разработен от ЦЕРН чрез големия адронен колайдер, по-известен със съкращението LHC/от Large Hadron Collider/, който бе проектиран и финансиран от ЕС /Вавилонската блудница/,
отвори  портите на голям  взрив в Япония. Впоследствие ще има  още множество  земетресения, както  и повишаване на радиацията.
И двете явления  вече са факт, въпреки че това е едва само началото на разрушителните процеси. Но разрушителите никога не са се съобразявали с предупрежденията в Свещените  писания.
– Сега ставащите  катаклизми /земетресения, торнада, цунамита  и др./ част от Великата Симбиоза и Хармонизация ли са?
– Не, това са  следствия от човешките деяния. Днешната цивилизация не прибавя  нищо към вече изграденото,  тя само граби, разрушава и  нарушава природния баланс. Но  всички сме допринесли за това  изключително падение ще си понесем заслуженото.
Лука/18:25/.
Защото по-лесно  е камила да мине през иглени уши, отколкото  богат да влезе в Божието царство.
Това, което предстои е единствено полезно за човечеството. Няма нито една оцеляла цивилизация, която е достигнала своят апогей в материален план. Планетата Земя се пази зорко и няма да се допусне нейното разрушаване. Загине ли Земята, загиват вселените.
– Наскоро бяхте  посочили инициалите  на известен човек,  оказа се Иван  Славков-Батето, който  ще си отиде  при странни и  мистични обстоятелства. Какво повече може да кажете за това?
– Да, отдавна  бях предсказал, че известна наша  личност, посочих и неговите  инициали, ще поеме към небитието  през месец май. За жалост, Иван  Славков – Батето, Бог да го  помилва, си отиде от нас  и с това загубихме една прекрасна харизматична личност. Той знаеше много за черните футболни и олимпийски каси по света. Клопката, която му постави Би Би Си, бе ясен знак, че вече е белязан.
Тънка маркирана  линия на мократа поръчка е следната: Двама „князе” от олимпийската ложа дават карт бланш на представител от международният футболен съюз, същият дава ход за мокра поръчка, изпълнител – руски лекар, схема аналогична с тази при папа Йоан Павел II. Познат почерк.
Интервюто взе: Лили Петрова