ЛУНЕН КАЛЕНДАР НА УСПЕХА

А. Пламенова

Луната – неизменният спътник на Земята, чаровното небесно светила, възпявано и почитано от човека от край време, остава завинаги загадка, чиято тайна все още не е разкрита. Но това, че тя влияе на природата и състоянието на живите организми по цялата планета, е неоспорим факт. Ако обърнете внимание и се възползвате от магията на конкретните лунни дни, ще можете лесно да привлечете към себе си успехи във всички сфери на живота. Как да се възползваме от нейната мощна енергия за свое благо? Сега ще разберете…

Луната в любовта

ü Ако ви предстои да сключите брак, направете го на 17-ия лунен ден и вашият съюз ще бъде светъл, топъл, здрав и щастлив.

ü Луната в Близнаци или в Дева символизира началото на нови отношения и помага за приятни запознанства и благоприятства за раждането на нова любов. Бъдете особено красиви в тези дни, не си стойте у дома, общувайте и може да срещнете своята половинка.

Луната за здравето

ü Посещавайте стоматолога, когато Луната е намаляваща. Неблагоприятно време за вадене и лечение на зъби е Пълнолуние и когато Луната е в знаците Водолей, Телец, Козирог и Овен.

ü Всякакви видове операции е добре да се правят на намаляваща Луна. Въздържайте се от хирургически интервенции до, след и по време на Пълнолуние.

Луната по отношение на красотата

ü Правете козметични процедури, свързани с подхранването и хидратирането на кожата си, маникюр и педикюр на растяща Луна. Особено благоприятни са дните, когато Луната е в Козирог.

ü За ефективно отслабване най-подходящото време е намаляващата Луна.

Новолунието не е най-доброто време за отслабване и в никакъв случай тогава не се препоръчва гладуване.

На растяща Луна е добре да започнете занимания със спорт и правилно балансирано хранене. Хапвайте повече плодове и зеленчуци.

На Пълнолуние е добре да направите зърнена диета – ориз, гречка, овесена каша, жито и т.н.

Луната за дома

ü Когато Луната е в Телец, е най-благоприятното време да започнете ремонт.

ü Намаляваща Луна в Риби, Скорпион или Рак – отлично време за генерално почистване.

ü Растяща Луна в Козирог, Стрелец, Близнаци, Телец или Риби – добър период за селскостопанска работа, за приготвяне на консерви.

Луна и шоппинг

ü Когато Луната е в Телец, е най-доброто време за шопинг.

ü Въздържайте се от покупки, когато Луната е в Козирог и в Лъв.

По материали на Анастасия Волкова