ЛЮБОВТА НА ХОРАТА, СЛЕЛИ СЕ С ГЕЯ, ЩЕ СТАНЕ НЕПРОБИВАЕМ ЕНЕРГИЕН ЩИТ, КОЙТО ЩЕ ИЗКЛЮЧИ ХААРП

Йорданка Николова

Досега, Господи, човечеството трепереше дали някоя от двете велики сили на планетата няма да натисне „червеното копче“ и така да предизвика атомна война.

Но сега има още по-голяма опасност за Земята и Живота на нея и това е ХААРП системата. Доста сме говорила за това, но напоследък се заговори за най-опасния човек на планетата – Фран де Акино. Брилянтен физик, който публикува революционна творба, в която се позовава и на 30 други учени, че ХААРП има невероятна сила.

За нея изобщо и не подозират изследователите на високочестотните излъчвания

Бразилският д-р Фран де Акино, пише за способността на ХААРП, повсеместно активирана, да повлияе не само на климата и геофизичните събития, но и върху пространството и гравитацията, а и на времето.

В своя труд Акино доказва, че невероятните възможности на ХААРП, чрез нискочестотното, но изключително мощно излъчване и предизвиканото от него нагряване на йоносферата може да предизвика земетресения и тайфуни. ХААРП може да влияе и на гравитацията.

Акино доказва, че високочестотните излъчвания на ХААРП  може да се преместват много тежки предмети.

А най-удивителното според Акино е, че ако ХААРП работи на пълни обороти, МОЖЕ ДА ИЗКРИВИ ВРЕМЕТО (това става, ако скоростта на на тялото е близка до скоростта на светлината – напр. при случая „Филаделфия”).

Някои дори подозират, че тази технология може да доведе хората до лудост.

Явно включването на ХААРП-системата, намираща се на Антарктика, която предстои да бъде включена на пълни обороти, може да доведе и до непоправими поражения, поради това, че нейните създатели НЕ СА НАЯСНО С НЕЙНИТЕ СВОЙСТВА?

Ти си ни казвал, Господи, че факторът време е само в нашия свят, а при Теб, то не съществува.

Въпросът ми е обаче, дали ние, обикновените хора, можем да спрем ХААРП и да се спасим, както и Земята?

– Дете, дете, ХААРП-системата се захранва от вибрациите на Земята и така, чрез донор (човек със свръхсетивни възприятия) се извършват ред операции. Но Земята е ЖИВ ОРГАНИЗЪМ и като такъв ИМА РАЗУМ. С помощта на хората, милеещи за нея и Живота на Гея, ще може да се спре това авантюристично начинание на управляващата икономическа върхушка. Любовта на хората, слели се с Гея и Кристалите й на 3-те основни центъра Перу (Чили), Тибет и България, ще станат Енергиен непробиваем щит, ИЗКЛЮЧВАЩ СИСТЕМАТА ХААРП, а и

на Антарктида има същества от Космоса – ваши древни прародители (те са в сомати състояние), които също ще подпомогнат процеса на ОСВОБОЖДАВАНЕ от ХААРП системата.

Дете, дете, вместо сега да се предавате на СТРАХА, под въздействие на манипулации на Злото и неговите слуги, си СПОМНЕТЕ, ЧЕ СТЕ МОИ ТВОРЕНИЯ НА ЛЮБОВТА И ТАКА СИ ВЪРНЕТЕ СВОБОДАТА, КОЯТО Е ВАША СЪЩНОСТ!

АМИН!

Ваш Отец и св. Син и св. Дух.

Информацията е от 26.08.12 г.