Мавританската свещ ще ви донесе пари и успех в бизнеса

М. Петкова

Мавританската свещ ще накара паричните потоци да потекат към вас и ще ви помогне в бизнес делата, но и ритуалът по изготвянето й е интересен и ще ви достави удоволствие със сигурност.

Свещта ще трябва да направите сами във формата на пирамида, чиято основа е правилен правоъгълник – квадрат, а вътре в нея има монета. Пробийте дупка в средата на монетата, която предварително сте решили да ползвате – без значение е какъв е номиналът й. След това от плътна хартия или картон направете пирамидална форма за свещта, като в средата й сложите фитил. Разтопете жълт восък и капнете в него 1 – 2 капки бергамотово или евкалиптово масло. После излейте ароматния восък във формата – количеството трябва да е колкото да стигне до средата на хартиената пирамида. Сега кажете:

Садеро макан залло.

Марваган даго, увадо закан.

Изчакайте восъкът да изстине напълно. След това сложете в него монетата, така че фитилът на свещта да минава през дупката й – когато свещта е напълно готова монетата трябва да се пада в средата й. Долейте още восък във формата, като преди да изстине, добавете в него капка сандалово масло и кажете:

Акфа деус, аквитос. Демо посета вазадам.

Когато свещта изстине я извадете от формата.

Дръжте свещта на пълна тъмнина до момента, в който много ви потрябват пари или ви предстои крупна сделка. Тогава я запалете и кажете:

Махабатос! Саламандре факас, оле лорре.

Фарга таса аме оме.

Оставете свещта да изгори напълно. Когато изгасне, извадете от нея монетата, почистете я от восъка и я носете постоянно със себе си като талисман за привличане на пари.

Това е схемата, по която можете да се ориентирате къде трябва да е монетата в Мавританската парична свещ