МАГИЧЕСКА РОЗОВА ВОДА

Изпълнете този ритуал в навечерието на пълнолуние. Напълнете голям съд/желателно е да е меден, сребърен или порцеланов/ с вода. Сложете във водата червени или розови листчета от цвят на роза и поставете съда на перваза на прозореца, така че лунната светлина да пада върху него. Оставете съда там през цялата нощ. На сутринта извадете розовите листчета от водата, а водата прелейте в стъклена бутилка.

Пръскайте се с готовата розова вода или пък я използвайте за ароматизация на свещи и любовни талисмани. Можете също да сипвате по малко от нея и във ваната, когато се къпете.

Друг начин да откриете любовта е следният:

Натопете пръстите си в същата розова вода и нарисувайте на челото си знака на Венера.

Остатъкът от розовата вода излейте на пътеката пред дома си, а ако живеете в апартамент – намажете входната врата и звънеца, като през това време си представяте как вашия любим/а идва пред вратата, звъни и влиза в дома ви. Постарайте се да си представите възможно най-детайлно и ярко тази картина и въображаемият любим трябва да е наистина въображаем, а не някой ваш познат, за да може Вселената да доведе при вас подходящият човек.

Превод: А. Пламенова