МАГИЧЕСКА ТРЪБИЧКА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК

Този ритуал е изключително мощен. Не очаквайте обаче незабавно да се изпълни желанието ви – дайте време на висшите сили да изпълнят желанието ви. „Изстреляйте” мислено желанието си точно в целта, а след това веднага забравете за него, изхвърлете го от главата си. Този подход дава най-добри резултати.

Преди да започнете изпълнението на ритуала, вземете плътна хартия или картон и направете от нея тръба с дължина 18-20 см и диаметър около 3 см. След това легнете в удобна поза и се отпуснете напълно. Сега вземете тръбичката и започнете да гледате през нея. Представете си, че на противоположната страна виждате лицето на мъжа/жената на вашите мечти. По този начин, изпълнявайки ритуала, между вас и любимия ви човек, независимо къде се намира той в момента, се установява енергийна връзка. Каналът, по който протича енергията, е хартиената тръбичка. Затова сигналите, които изпращате на човека, в когото сте влюбени, следват строго зададеното от вас направление и по законите на физиката тяхната сила се увеличава многократно. Щом усетите, че енергийната връзка между вас е установена, кажете следните думи:

„Аз съм твоята любов!

Аз те призовавам!

Аз те привличам!

Ти си неудържимо привлечен/а към мен!

Ти бързаш към мен!

Ти идваш към мен!

Да бъде така!”

Почувствайте как любимият/ата ви е привлечен/а към вас, вижте това със своите вътрешни очи. Гледайте през тръбичката и си представяйте как идва към вас, тича, бърза да дойде и т.н.

Когато енергийният контакт отслабне/вие ще почувствате това/, спокойно завършете ритуала. Ако сте направили всичко правилно, у вас ще възникне чувство на удовлетворение, ще почувствате, че вашето послание е достигнало до своя „получател”.

Периодично правете този ритуал и ще се убедите в огромната сила, която е заложена в него. Много е важно по време на ритуала да изпращате само положителна енергия към човека, в когото сте влюбени. Отправяйте към него любов и топлина. Излъчвайте само любов.

Из книгата на Инна Крискунова „Тайните на съвременните вълшебници“

Превод: А. Пламенова