МАГИЧЕСКИТЕ СЪВЕТИ НА МАГ ЕЛЕНА

Очистване на дома от енергийна мръсотия със сол

Най-подходящото време от денонощието за провеждане на ритуала е между 11 и 12 ч. през деня. Вземете тефлонов тиган/емайлираният не е подходящ, тъй като дъното му ще се повреди/, поставете в него тънък слой сол и го сложете на силно загрят котлон. „Печете” солта в продължение на не по малко от 1 час. Ако в дома ви има енергийна мръсотия, по солта ще се появят тъмни петна. След като очистите къщата си те ще изсветлеят. Минете с тигана с горещата сол през всички помещения – по посока на часовниковата стрелка. Там, където се е насъбрала много негативна енергия, солта ще съска или пука. Когато солта изстине, изхвърлете я на боклука – извън дома си.

Енергийно изчистване с лимонова вода

Обелете на ръка 9 лимона. Сложете корите в съд с вода, като преди това ги изстискате, така че да пуснат ароматното си масло си във водата. Напръскайте с тази вода подовете, прозорците, дръжките на вратите и праговете във всяко помещение.

Най-добре е това изчистване да се прави на пълнолуние.

Ритуал за разрешение на проблем или изпълнение на желание

Седнете удобно и се отпуснете в затворено, абсолютно тъмно помещение – най-добре през нощта. Кажете бавно, вибрирайки следните звуци:

ОТВАРЯНЕ НА ВРАТИТЕ:

СОЛИН

ОЛИН

ЛИН

ИН

Н

Сега кажете какъв е проблемът или желанието ви. След това кажете:

ЗАТВАРЯНЕ НА ВРАТИТЕ:

Н

ИН

ЛИН

ОЛИН

СОЛИН

Станете и благодарете на Висшите сили за помощта.

За контакти с маг Елена: 0878 481 752 и 0892 702 637