МАГИЧЕСКИ ПРЪСТЕН ЗА ЗАЩИТА

Magicheski prysten

Всеки пръстен може да придобие магически качества, ако го кодирате по съответния начин. Най-добре е да ползвате пръстен, който носите постоянно, тъй като той вече е попил вашата енергия. Освен това е важно да няма камъни по него.

Има няколко начина да си направите такъв магически пръстен, който ще ви защитава от негативни външни влияния:

  1. Кажете следните думи, държейки пръстена си в ръка:

Месечината през нощта изгрява, а на сутринта залязва.

Кръглата Луна намалява и в тънък сърп се превръща – ден след ден, седмица след седмица, месец след месец, година след година в кръг се върти, а на Земята не слиза.

Така да се въртят в кръг и моите врагове и при мен да не могат да дойдат, да не могат да ме урочасат, да не могат да ме омагьосат.

Слагам пред себе си златен талисман! Ден след ден, година след година ставам все по-недосегаем/а за зложелателите ми под Слънцето и под Луната. Както Слънцето не влиза в орбитата на Луната, така и магьосниците да не могат да ми навредят.

Сега прекарайте червен конец през пръстена и го завържете на обикновен възел. Запалете свещ, капнете малко восък върху възела и прочетете 9 пъти следното:

Не възел завързах, а зложелателите си свързах. Както восъкът се топи и капе, така и техните лоши мисли да се стопят и изчезнат. Пръстенът е вързан с възел, а силата е с мен!

След това зашийте вързания с конец пръстен в ленена торбичка, така че да се получи торбичка-амулет, която може да носите на шията си, като всеки път преди да си я сложите, казвайте:

Слагам пред себе си златен амулет! Само този, който може да превърне златото в пепел, може да ме надвие. Пръстенът е вързан с възел, а силата е с мен!

  1. Вземете пръстена си и го потопете за няколко минути в светена вода – тя ще отнеме негативната му енергия. Най-добре е да проведете ритуала на самото пълнолуние или фазата на Луната да е намаляваща/каквато е в момента/. Извадете сега пръстена от водата, поставете го в чинийка, излезте на балкона и сложете чинийката така, че лунната светлина да пада върху пръстена. Погледнете Луната, представете си как лунната светлина минава през отвора на пръстена и кажете:

Както Луната в святото небе се налива, така и моят пръстен да се изпълни със сила.

Лунната светлина покрива пръстена ми, а той се превръща в мой амулет.

Оставете пръстена на перваза на прозореца до 3 часа през нощта. Точно в този час го вземете от там и благодарете на Луната за помощта.

Носете пръстена си както обикновено. Той няма да ви предпазва от собствените ви грешки, но ще ви защитава от всякакви външни негативни вмешателства.

  1. Сутрин, когато си слагате пръстена, кажете мислено или на глас следното заклинание:

Ел хибус ассана, айн гибул, айн гол.

Тези думи заключват биополето ви и то става недосегаемо за злонамерени намеси в живота ви. Този метод е сравнително лесен, но той не зарежда пръстена, а само го прави ваш пазител за деня. Ефективността му е голяма, но е временна.

  1. Вземете свещ, чийто диаметър да е същият като този на пръстена ви – така, че свещта да може да влезе свободно в пръстена, но и да не е твърде тънка, за да не пада от него.

Пръстенът може да е от всякакъв метал, само да не е венчален.

Намалете дължината на свещта до такъв размер, че когато е пъхната в пръстена и сложена в чаша с вода да стои във вертикално положение, без да потъва. Ако пръстенът ви е тежък, дължината на свещта може да е и по-голяма. Ритуалът се прави в петък до обяд.

Налейте чаша с вода. Ако имате светена вода от Великден или Рождество, можете да я използвате. Сложете свещта с пръстена. Пуснете във водата 3 щипки сол и кажете заклинанието:

Аргоника аквада праве, аут фаба, аут фоб

Запалете свещта и се надвесете над нея, така че дъхът ви да пада върху пламъка й. кажете:

Прометорас ковама, галдус продемос.

Омиус продага кофпа ава.

Уваро хордаус, тарба ваат уманос

Докато произнасяте тези думи, пуснете още една щипка сол, а после повторете предишното заклинание. Направете така 3 пъти. Накрая прекръстете свещта и кажете:

Даротос фоска!

Омин ладо!

Изчакайте до момента, в който огънят ще разтопи восъка на свещта, ще намали дължината й, а пръстенът, преодолявайки силата на водата, ще потопи свещта и огънят ще изгасне. Тогава извадете остатъка от свещта от водата, извадете я от пръстена и веднага си го сложете на пръста.

Такова зареждане на пръстена трябва да се прави на 6 месеца, ако прецените, че имате нужда да го правите по-често – няма проблем. Може да носите пръстена на всеки пръст, но най-добре е да бъде на средния пръст на лявата ръка, тъй като той е пръстът на съдбата и планетата Сатурн.

Над материала работи: М. Петкова